paweln7 Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Końcówki prętów na które nasuwasz połówki statecznika poziomego odegnij kombinerkami 1mm od osi na długości około 10mm , statecznik ciężko się nasuwał zapobiega to samoczynnemu rozsuwaniu polówek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubR Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Co to tak ucichł ten temat? Może jakieś filmy z lotu? Pozdrawiam Jakub. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rometowiec007 Opublikowano 20 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Chciałbys film z lotu jak on nawet jeszcze nie miał okazji latać... Wciąż czekam na odpowiednią pogodę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubR Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 A to ok, bo już myślałem że coś się stało i że nie doczekamy się filmu i relacji z oblotu. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rometowiec007 Opublikowano 23 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Nowy nabytek. Kamera SJ4000. Kupiłem ją mało używaną od kolegi za 220zl ^^. Tak sobie myślę że niż będzie pogoda na bird of time to ja zdążę sukhoi skończyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rometowiec007 Opublikowano 28 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Model jak wisiał tak wisi Zamówiłem nową świecę do silnika bo nie chciał wchodzić na obroty a regulowanie iglicą nic nie dało. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubR Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Był oblot czy nadal nie było pogody?? Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rometowiec007 Opublikowano 21 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Niestety ale nadal pogody brak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubR Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 To strasznie słabo masz. Ja w tym czasie zdążyłem zrobić kadłub i wykańczam 1-wsze skrzydło. Pozdrawiam Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rometowiec007 Opublikowano 23 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 W końcu nadszedł ten dzień... Spakowałem torbe i udałem się na ,,lotnisko" Pogoda sprzyjała w 100%, nie za zimno i nie za gorąco. Najpierw wyrzut kontrolny czy model dobrze wyregulowany. Odpaliłem, 3m biegu i fruuuu...! Poleciał Bardzo ładnie sie zachowuje w powietrzu, bardzo długo się nosi - powierzchnia. Tym lotem obaliłem wszystkie wasze teorie, że model nie będzie stabilny, wieża będzie stawiac opór albo że model wcale nie wystartuje tylko dziobem w glebe. Przy starcie zachowuje sie bardzo spokojnie, leci idealnie prosto i w góre. Czasami lepiej postawić na swoim i to skończyć niż słuchać się innych i wpaść w zakłopotanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Tak czy owak stawia opór. No ale gratuluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rometowiec007 Opublikowano 23 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Może i logicznie mysląc to lekki opór napewno stawia ale dopuszczalny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubR Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 A jakiś film albo zdjęcia z lotu?? Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rometowiec007 Opublikowano 23 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Niestety ale jeszcze nic nie nagrałem. Jutro jak pogoda pozwoli to polatam a mama nagra xD Nawet zdjęcia nie zrobiłem bo telefonu zapomniałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubR Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Ok. Wybaczam i czekam :-) Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rometowiec007 Opublikowano 23 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 W międzyczasie działam z budową sukhoi . Właśnie przymierzam sie do stateczników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubR Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Pokaż albo załóż nowy wątek w akrobatach. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rometowiec007 Opublikowano 24 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Myślę że nie ma sensir zakładać wątku ponieważ w większości jest już zrobiony. Pozostało pokrycie i usterzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rometowiec007 Opublikowano 24 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Jest film! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubR Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Całkiem ładnie ci to lata. Wesołych Świąt i smacznego jajka życzę. :-) Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi