vaderjk Opublikowano 9 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian_98 Opublikowano 9 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Wręczenie pucharu za najciekawszy model na pikniku ???? I bal pilota ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbipok Opublikowano 9 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wuwu Opublikowano 10 Lipca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Kilka filmów z sobotnich lotów na tegorocznym pikniku: https://www.youtube.com/playlist?list=PLs8k0aeROSwbv-XLV-Ft_29UWT_kGAVL1 Pozdrawiam Wojtek. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Dałem plusa Wojtkowi za piekne filmiki ,pokazujące najlepsze modele w locie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbipok Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 trzy dwu płaty pierwszy z filmów: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbipok Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 no i kolejny 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Dziękuję wszystkim za FENOMENALNĄ atmosfere na pikniku modelarskim:) z wielką przyjemnością wybiore sie za rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Dziękuję wszystkim, którzy przyczynili się do organizacji tegorocznego pikniku. Impreza ze świetną atmosferą i profesjonalną organizacją. Bal pilota będę jeszcze długo wspominał z uśmiechem na twarzy. Za rok również się melduję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Dzięki wszystkim za świetną ,przyjemną i wesołą atmosferę na tegorocznym spotkaniu,który dla mnie i moich synów był pierwszym wypadem kilkudniowym ,ale wiem już na pewno że będzie to wpisane w coroczny mój charmonogram wypadów nie do odrzucenia. wspaniali ludzie i modele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł77 Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Dziękuje wszystkim za super zabawę i wspaniałą atmosferę Do zobaczenia za rok Ps. Bal pilota udany lecz fajnie by było w przyszłym roku co byśmy wszyscy siedzieli wspólnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbipok Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Dziękuję za super towarzystwo i wspólne latanie. Coś dla ochłody. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Dziękuję za udany piknik , za wspaniałą atmosferę. Dziękuję wszystkim organizatorom oraz kolegom. Za rok melduję się ze sprzętem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 na pikniku była możliwość polatać nad beskidem żywieckim -było super piknik i latanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. zbipok Opublikowano 11 Lipca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheKuba1414 Opublikowano 11 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Było bardzo fajnie, co prawda nie uczestniczyłem w pikniku, ale i tak pokazy bardzo mi się spodobały, za rok przyjeżdżam z modelem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 11 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 No i po pikniku... W mojej ocenie bardzo udany(pomijając upierdliwych glajciarzy ) ,bezpieczny,dobrze zorganizowany zlot modelarzy. Pewne niedociągnięcia ,poprawki jak na każdym pikniku się trafiły .Osobiście liczyłem na większą frekwencję modelarzy choćby z powodu upadku większości pikników ale i tak hangar był pełny modeli a uczestników podobnie jak w zeszłym roku. Znakomita piątkowo/sobotnia impreza wieczorna,przesympatyczne towarzystwo,kupa śmiechu,wymiana doświadczeń,integracja .Pogoda praktycznie idealna z tradycyjnym krótkotrwałym deszczykiem,wiatr w sobotę mógł być trochę słabszy. Ogromne podziękowania dla głównych sponsorów RATKA Motocykle ,KRC MedFinance, RC Team Kęty za ufundowanie pucharów,smyczy ,koledze Wojtkowi również za puchary oraz sklepowi F3M za dyplomy także ośrodkowi Żar za przychylność w organizacji imprezy.Podziękowania dla Marka któremu się chciało podjąć organizacji pikniku. Nie zabrakło jak co rok zapominalskich co odjechali pozostawiając swoje rzeczy -tym razem zostało radio Jeti które zostało odebrane przez kolegów. Dla mnie piknik był szczególny ,zawsze na noc jeżdziłem do domciu bo niedaleko14 km .Tym razem zostałem "przygarnięty" do pokoju (serdeczne dzięki Mirek) i mogłem na spokojnie trochę pobalować . Do zobaczenia za rok a fotografów proszę o wspomnienia z pikniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 11 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Cóż powiedzieć więcej , pozostały mile wspomnienia, dziękuję wszystkim za ten wspaniały piknik,organizatorom, pilotom, pozostałym uczestnikom pikniku którzy nie koniecznie brali bezpośredni udział w tej imprezie. Ze swojej strony przepraszam jeśli komuś przypadkowo przeszkadzałem,bowiem przemieszczałem się we wszystkich rejonach lotniska, może nawet podejmując zbytnie ryzyko, no ale mimo to wszystko dobrze się skończyło.Jeszcze raz dziękuję i do zobaczenia za rok. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł77 Opublikowano 11 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Minionek dziękuje za fajne latanie . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mooseman Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Było naprawdę super! TUTAJ filmik z naszego pobytu na Żarze 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi