Shock Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Co prawda nie temat na na forum ale akcent modelarski jest zdecydowanie -lipol ,monitor lipola dlatego mała prezentacja . Żeby sobie trochę ułatwić życie,pomóc w pracy żonie, to po pewnych przemyśleniach w mojej głowie zaświtał pewien pomysł co widać na filmiku. Cała ta machineria skróciła produkcję tych pudełeczek ogromnie jak i poprawiła humor żonce a jak wiadomo że żona zadowolona, to szanse na nowy model mocno wzrastają .... Stara drukarka,kawałek blatu ,3 nożyki z Ikei do pizzy,listwa aluminiowa ,trochę skręcania ,pasowania i działa ! Dla bezpieczeństwa w planie jest osłona nożyków chociaż obroty i siła jest niewielka (sprawdzone ) Pewnie można inaczej ,można lepiej jednak przy zapotrzebowaniu detalicznym,domowy, maszyna sprawdza się znakomicie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eabald Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Super pomysł A mogę zapytać co będzie w tych pudełeczkach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMC Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 SUUUPEEER :D !!! Takie inicjatywy zawsze mi się podobały, mimo względnej prostoty - dobra skuteczność, czyli właśnie to, o co chodzi. Ponadto z tego, co pod ręką było - drugi duży punkt dla Twórcy. Za to, że się chciało zrobić - trzeci Słowa uznania i gratulacje ! P.S.: Eabald, odtwórz raz jeszcze, tylko głośniej... P.S.II: Jakby Ci pasek się skończył (zębaty), to daj znać - mam sporo podobnych, różne kółka do nich, coś dobierzemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Co do tytułu. .to znam lepsze sposoby na to .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herkristo Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Polecam zmianę tytułu postu..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarz115 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 I jeszcze jaka reklama, zaraz znajdzie się milion chętnych na to cudo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 5 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Krzysztof z racji że wiem iż tworzysz przepiękny model, zmienię z Twoim życzeniem tytuł tematu . Dzięki koledzy za pozytywne komentarze. Naprawdę cieszy człowieka jak sam coś wymyśli i to działa. Najbardziej jestem zadowolony z tego iż żona zyskała sporo obecnie cennego czasu. Maciek-pudełka są na portfele ,galanterię skórzaną . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herkristo Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 DZIĘKI teraz rozumiem, o co chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eabald Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Dzięki Tak to jest jak się jednym uchem wpuszcza a drugim wypuszcza. I potem zadaje się głupie pytania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krankor Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Fajnie zrobione i pomysłowe. Super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-mir Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 szanse na nowy model mocno wzrastają .... No tak. Żona poprawi wydajność to i kasa na nowy model będzie prędzej A na poważnie: świetny pomysł i wykonanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi