ciekawy55 Opublikowano 21 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 W dniu 20.03.2022 o 12:06, micsur napisał: Po dłuższej przerwie (mam nieogrzewane pomieszczenie) dorobiłem pokrywę i zamontowałem pakiet 4s 3000. Po zważeniu wyszło 2480. Waga mniejsza niż zakładałem. ?Pozostaje jeszcze kamuflarz i nauka latania Całkiem fajnie wygląda. Czekam na fotkę gotowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 21 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 W dniu 20.03.2022 o 12:06, micsur napisał: pakiet 4s 3000. Pakiet ma małą pojemność i czas lotu może być skromny. Dodatkowo może okazać się, że do wyważenia jest za lekki. Ja latam na 4S 5000mAh i takie dopiero wyważają model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micsur Opublikowano 21 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 "Jeśli tyle waży model jak na zdjęciu to chyba jeszcze sporo dojdzie - nie widać na zdjęciu czy masz zamontowane serwa, nie widać popychaczy, nic nie piszesz o regulatorze, odbiorniku a na konic gramy uciekają jeszcze przy drobnej galanterii. Jeśli finalnie będzie poniżej 3kg będzie ok." Model jest kompletny z całym wyposażeniem pakiet był ostatnim elementem , który włożyłem. Jak widac brak tylko kamuflarzu z gazetek. Nie ważyłem tych naklejek , ale jak okleje model zważę jeszcze raz 6 godzin temu, kesto napisał: Pakiet ma małą pojemność i czas lotu może być skromny. Dodatkowo może okazać się, że do wyważenia jest za lekki. Ja latam na 4S 5000mAh i takie dopiero wyważają model. Na razie nie mam tak dużego pakietu, ale mam drugi mniejszy. Nie wiem tylko czy połaczenie 2 pakietów to dobry pomysł. Z wyważeniem masz rację jest trochę za lekki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 22 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 Wiem , wiem . Tylko zartowalem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 22 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 21 godzin temu, micsur napisał: Na razie nie mam tak dużego pakietu, Zainwestuj w dobre pakiety o pojemności 5Ah minimum 2 szt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
model Opublikowano 22 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 3 godziny temu, kesto napisał: Zainwestuj w dobre pakiety o pojemności 5Ah minimum 2 szt. Polecam pakiety sls, kosztują trochę ale będziesz zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micsur Opublikowano 2 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2022 Miałem trochę wolnego nareszcie i udało mi sie trochę zrobić. Teraz wygląda tak: Kabina nie jest przymocowana-pilot zaginiony w akcji? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciekawy55 Opublikowano 3 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2022 Całkiem fajnie wygląda. Szczęśliwych lądowań przy oblatywaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi