Marek C Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 ? 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Ja będę obserwował bo zapowiada się ciekawie, a przy okazji coś podpatrzę. Czym jest wypełniony ten pozytyw bo na wierzchu to pewnie szpachla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tigertig30 Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Gdy Marek zajmuje się kadłubem My "prowodyrzy" budujemy pozostaje części modelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRUUP Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Jakiej szpachli używasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mavericknt Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 A szkoda ze nie jantar std 3 odrazu bym zamówił 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek C Opublikowano 28 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Szpachluje żywicą z mikrobalonem a drobne ubytki szlachlą samochodową . Szpachle samochodową polecam firmy CSV Goldcar w puszkach czarno-złotych . Jak skończe Pirata biorę się za Jantara . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Wiatr Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Witam, z jakiego materiału wykonałeś półwregi i obrys kadłuba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Wiatr Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Mam nadzieje że kolega opisze dokładnie jakich materiałów użył do wykonania formy . Z jakości wykonania kopyta widzę że profesjonalizm na najwyższym poziomie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mavericknt Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Ale jantar std3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek C Opublikowano 1 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Najpierw skończe kopyto . Czy nikt nie produkuje Jantara std. 3 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Wiatr Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Chyba raczej nie, sam swego czasu przewaliłem neta i nic nie znalazłem, mnie interesowała skala 1:5, wiec sobie sam rozrysowałem ale czasu brak na realizację. Kubo a w jakiej skali ten Jantar Std 3 Cię interesuje? 1:5 czy jak Pirat 1:3,5 Sory że trochę zaśmiecamy temat Jantarem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
list Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 W Bielsku swego czasu były wytwarzane kadłuby Jantara, wersji nie jestem w stanie podać ale skala ok. 1:3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Klos Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Marek, Majac 3 rzuty latwo zrobic 3D model np tutaj: Podobnych links jest pelno na Internet. A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamus Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Cześć Marku,proponuje po projekcie Pirata, Jantara w wersji Brawo.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamus Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Znowu szykujesz model dokładniejszy od orginału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 A jaki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Wiatr Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Witam, z tego co widzę na zdjęciu stawiam na HQ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jethrotull Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Marek, Majac 3 rzuty latwo zrobic 3D model np tutaj: Podobnych links jest pelno na Internet. A Szkoda, że solidworks kosztuje 4k$. Istnieje jakiś darmowy program który się do tego nada? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Użyj testowej wersji Rhinoceros Licencja nie zabrania użytku komercyjnego wersji testowej, ogranicza Cię liczba zapisów, a nie czas, a jak Ci się spodoba to nie jest też aż tak drogi (tani też nie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tigertig30 Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Ciąg dalszy prac nad centropłatem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi