goleo7 Opublikowano 19 Marca 2016 Opublikowano 19 Marca 2016 Witajcie, czy istnieje możliwość regulacji End Pointów lub Dual Rate za pomocą potencjometru w aparaturze Graupner MX-16? Zależy mi na możliwości zmiany czułości wychyleń na drążkach przy regulacji gimbalem. Jedyne co udało mi się ustawić to różne parametry D/R w % na przełączniku dwupozycyjnym. Pamięam, że w Turnigy 9 była możliwość ustawienia klapolotek i ich regulacji potencjometrem. W Graupnerze mimo wielu prób nie udało mi się tego ustawić. Ktoś miał z takim problemem do czynienia? Pozdrawiam, M.
matmax Opublikowano 19 Marca 2016 Opublikowano 19 Marca 2016 Zależy mi na możliwości zmiany czułości wychyleń Sprawdziłem i stawiam na to że płynnie regulować się nie da.
miruuu Opublikowano 21 Marca 2016 Opublikowano 21 Marca 2016 Mam MX-20 od niedawna i nie rozkminiłem jeszcze wielu ustawień, ale BYĆ MOŻE dałoby się na przykład zmiksować kanały, które chcesz regulować pokrętłem z innym kanałem, który byłby przypisany do pokrętła? W Taranisie takie coś robiłem "mnożąc" wartości kanału docelowego z innym, który miał charakter wyłącznie pomocniczy.
Marcin K. Opublikowano 21 Marca 2016 Opublikowano 21 Marca 2016 Hott czy S? W S też kiedyś próbowałem ale nie ma takiej możliwości
cZyNo Opublikowano 22 Marca 2016 Opublikowano 22 Marca 2016 Przecież oba maja prawie takie samo oprogramowanie
Rekomendowane odpowiedzi