robas69 Opublikowano 27 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 Rafał, moim zdaniem nie ma co bić piany z tego powodu. Sytuacja jest na tyle poważna, że trzeba ograniczać każdą możliwość transmisji wirusa. Nic nam się nie stanie jak trochę dłużej nie polatamy. Może dzięki temu później WSZYSCY się spotkamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFALR30 Opublikowano 27 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 10 minut temu, robas69 napisał: Rafał, moim zdaniem nie ma co bić piany z tego powodu. Sytuacja jest na tyle poważna, że trzeba ograniczać każdą możliwość transmisji wirusa. Nic nam się nie stanie jak trochę dłużej nie polatamy. Może dzięki temu później WSZYSCY się spotkamy. Moim zamiarem nie jest bicie piany. Przekazałem kolegom informację aby nie byli rozczarowani po przyjeździe na lotnisko. Rozumiem sytuację związaną z pandemią tylko absurdalność pewnych decyzji otwiera pole do dyskusji. Zdrówka dla wszystkich i do zobaczenia na lotnisku w strefie A B C . Tylu lądowań co startów życzę. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 27 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 https://modelarzeaeroklubpoznan.org.pl/zamkniecie-strefy-modelarskiej-do-9042020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_W Opublikowano 27 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 Rafał co do innych klubów to się nie wypowiadam. Dostałem polecenie zamknięcia stref i przekazałem tą informację wszystkim członkom klubu. Bicie piany na forum nic nie da. Ukazało się rozporządzenie i każdy zarządzający klubem robi tak jak uważa za stosowne. Z tego co widzę moja gmina też pozamykała kluby i boiska. Poczytałem co jest u naszych zachodnich i południowych sąsiadów i możemy się cieszyć że to dopiero teraz i na 2 tygodnie , bo tam są uziemieni znacznie dłużej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 27 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 Zostały łąki nad Notecią jak nie są pozalewane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 19 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 Czy wiecie coś o Zlocie Gigantów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_W Opublikowano 20 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 Na ten rok Zlotu Gigantów nie planowaliśmy ze względu na wciąż zmieniające się ograniczenia covid-owe. Co będzie za rok czas pokaże... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFALR30 Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 W dniu święta Lotnictwa Polskiego frekfencja na lotnisku w Aeroklubie Poznańskim dopisała. Wszystkie strefy modelarskie były zajęte..i spadochroniarze nad nami...ciasno jak nigdy wcześniej ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_W Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Rafał bywało już gęściej tylko Ciebie nie było ? Niektórzy są jeszcze na urlopach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFALR30 Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 3 godziny temu, Łukasz_W napisał: Rafał bywało już gęściej tylko Ciebie nie było ? Niektórzy są jeszcze na urlopach ? ...i szybowcami nad morzem latają?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 24 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2021 Czy ktoś się dzisiaj wybiera polatać we mgle na Kobylnicy, bo nie wiem czy pakować graty, a latania solo mam na codzień dość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjs Opublikowano 24 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2021 Ładna pogoda się zrobiła, słońce, +10*C nic, tylko latać. Ze Śremu kawał drogi, nie masz jakiego boiska piłkarskiego w okolicy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 24 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2021 Mirku gdzie latać to ja mam, ale tak ciągle samemu, to przestaje być fajne. Czasami chce się polastać z innymi, zagadać i takie tam P.S. Przyjechałem, polatałem, pogadałem i było fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFALR30 Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Ważna informacja https://modelarzeaeroklubpoznan.org.pl/sytuacja-naszego-lotniska-eppk-kobylnica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Uwaga. W weekend ograniczenia w lotach modeli samolotow i szybowców. Jest impreza helikopterowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modelarz 2123 Opublikowano 1 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 Witam, mam pytanie, czy latacie gdzieś zimą na hali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi