Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaka jest tego idea? Tzn. do czego to?

Sorry, za pytanie, bo pewnie to przemyslałeś, ale na zdjęciach trudno rozstrzygnąć, czy jeśli środkowe kółko w układzie trzech zostanie naciśnięte, to trajektoria jego ruchu nie doprowadzi do kolizji z kołem następnym?

Opublikowano

Jak sienie mylę to widziałem taka dużą. To jest laweta do wożenia super niskich fur.

Takie zawieszenie i zamontowanie kół pozwala obniżyć podłogę do poziomu ziemi i takie lamborgini wjedzie bez problemu.

A potem laweta się podnosi do góry do jazdy

Opublikowano

Do wożenia chyba jakigoś niezbyt wyrośniętego Lamborgini... A to trzecie kółko to może jednak dla większych obciążeń? No, zupełnie nie wiem, co miało by być wożone a tej przyczepce.

Opublikowano

sorry .... ale temat jest idealnym wzorcem trollowania tematów i projektów zanim ktoś je zdąży przedstawić.

Opublikowano

Trollowanie, jako takie, jest ponoć na czasie i bardzo politycznie poprawne... A przyczepka, jaka jest - każdy na własne oko widzi i może tylko domyślać się najróżniejszego. Ja teraz widzę, że jest perspektywicznie, przewidziana pod dłuższą łódkę. I tak trzymać! Tylko nadal nie wiem, po co ta trzecia oś?

Opublikowano

Były ale trochę narobiłem bałaganu na tym forum i mi się oberwalo troszke a niewiedzialełem zabardzo jak i co bo pierwszy raz jestem na takim forum i wszystkich bardzo prepraszam

• 4 tygodnie później...
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.