merlin71 Opublikowano 6 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 W dniu 5.11.2020 o 03:12, MASK napisał: Pewnie będzie, choć nie wiem kiedy. Busolę już mam Jak się ogląda zdjęcia Twojego modelu, to wbija w fotel! Ta skala nie rozpieszcza makieciarzy Tak patrzę na to zdjęcie... , i podoba mi się ta chłodnica oleju. Muszę się temu tematowi przyjrzeć bliżej Dzięki! Starałem się nie zepsuć doskonałego projektu jaki stworzyłeś. Podziwiam cały czas to co prezentujesz i jestem pod wrażeniem. Bezustannie. Elementy wykonane maszynowo zawsze są ładniejsze. Równe, gładkie... Ręcznie robiąc zawsze coś nie wychodzi tak jak by się chciało. Coś tam roche krzywo, albo powierzchnia chropawa... Możesz wrzucić fotkę busoli? Jak wyszła? Też z wydruku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 21 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 W dniu 6.11.2020 o 02:14, merlin71 napisał: (...) Możesz wrzucić fotkę busoli? Jak wyszła? Też z wydruku? No właśnie Irku, dopiero dziś ją wydrukowałem. Trzeba wyczyścić i pomalować. edit: Ta busola, to porażka, zupełnie niepodobna do tego, co powinno być. Po raz kolejny Plany Modelarskie okazały się fantazją. Muszę narysować jeszcze raz. W Czapli zdaje się była taka sama, ma ktoś dobre zdjęcia oryginału? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin71 Opublikowano 22 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 O kurcze! A już miałem napisać że dobrze wygląda, fajnie wyszła... Na zdjęciu nie wszystko widać dokładnie... Przeglądne swoje materiały jutro i pewnie coś znajdę. Tak na szybko: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 24 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 W dniu 22.11.2020 o 18:41, merlin71 napisał: O kurcze! A już miałem napisać że dobrze wygląda, fajnie wyszła... (...) Z jednej strony nie ma się co spinać, bo to tylko busola. Z drugiej, to jednak słabe, że nie można polegać na popularnej dokumentacji Chyba, że to jakiś inny typ, chociaż nie sądzę. Znalazłem w sieci, ktoś coś? Edit: Nie podałem źródła zdjęć, poprawiam się:https://forum.odkrywca.pl/topic/678701-lotnicze-przyrządy-pokładowe-iirp/page/6/#comments To, co siedzi w krakowskiej 11, to pewnie nie najlepsza atrapa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 28 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 Kilk zdjęć: 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin71 Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 Pięknie! szczególnie fajnie wygląda ramka wiatrochronu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dukeroger Opublikowano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 udostępnisz pliki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 6 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 12 minut temu, dukeroger napisał: udostępnisz pliki? Jasne, już wysyłam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eugeniusz Opublikowano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 Mam pytanie. Czy KIT 2m jedenastki jest już do nabycia? Jeżeli jest, to gdzie można pytać-nigdzie nie natrafiłem na taką informację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Klos Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 8 godzin temu, MASK napisał: Jasne, już wysyłam Marcin, Czy mozesz udostepnic te pliki na Forum? Moja P11c 1/3 skonczona i chetnie zamontuje karabiny, wiatrochron etc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 7 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 Godzinę temu, Andrzej Klos napisał: Marcin, Czy mozesz udostepnic te pliki na Forum? Moja P11c 1/3 skonczona i chetnie zamontuje karabiny, wiatrochron etc Tak zupełnie bez kontroli, to nie, ale jak ktoś ma ten zestaw i chce pliki, to wyślę Muszę jeszcze przygotować arkusz do pozycjonowania karabinów i korektę wręgi w którą są wklejone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi