zbjanik Opublikowano 11 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Tyle się ostatnio dzieje dobrego w zakresie zapewnienia bezpieczeństwa, że ja także poczułem się zobligowany do jego poprawy. Zacznę, pomyślałem, od jak to w armii mówią- osłony meteorologicznej. Poniżej dwuzdjęciowy reportaż z instalacji systemu o nazwie "Vetrni Kohout"- produkcji czeskiej. Pierwsze zdjęcie- instalacja, drugie- uruchamianie systemu i ostatnie uzgodnienia procedur. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 11 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 A zezwolenie na uruchomienie dostałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbjanik Opublikowano 11 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Jakże bez pozwolenia?- żame, newer! żona się zgodziła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 >>żona się zgodziła A Kohout? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbjanik Opublikowano 11 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Kohout jest rdzeniem systemu- działa jak robot: kieruje się swoją inteligencją, ma pewną swobodę w zakresie działania, ale jest postawiony w założonym celu i go realizuje. W każdym razie nic nie mówił że "ne", "neni", czy inne tego typu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 11 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 A gdzie wiatraczek prędkościowy? System wybrakowany czy przewidziany do rozbudowy jako open source? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbjanik Opublikowano 11 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 System jest modułowy- uwzględnia rozbudowę o różne funkcje. Trudno będzie natomiast z powiadamianiem akustycznym, czyli pianiem, ale jest wspomaganie z sąsiedzkiego systemu analogowego, uzupełniają się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 11 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Mam troszkę inny system, ale też obrotowy,jak go co pół roku nie przesmaruje to co wietrzysty dzień wzbudza się wycie i jęki zarzynanego koguta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 I wtedy gderając, bierzesz kubełek smaru, drabinę i ciskając gromy, wchodzisz smarować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 A skąd, czkam jeszcze ze 2 miesiące aż mnie wkurzy tak , że si mogę zebrać, na szczęście dach mam plaski i wyjście przez okno dachowe nie robi problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrEryk Opublikowano 24 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Procedury wyglądają ok , patrząc na położenie naturalnego satelity Ziemi. Pozdrawiam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbjanik Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 No właśnie, to jest tzw. eko-gps. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMC Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 ciskając gromy, Ooops...! Zbysiu, a z Zeusem to masz dobre układy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 madrian, dnia 12 Lip 2016 - 17:40, napisał: ciskając gromy, Ooops...! Zbysiu, a z Zeusem to masz dobre układy ? Najwyżej będzie pieczyste... Jakże bez pozwolenia?- żame, newer! żona się zgodziła. ciekawe co by powiedziała na taki... a niektóre sa naprawdę intrygujace.. https://www.google.pl/search?q=weathercock&client=firefox-b&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwii_YG12qPOAhXpB5oKHXgyDVEQ_AUICCgB&biw=1188&bih=742#imgrc=_ i nawet po linii forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi