RomanJ4 Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Nie wiem czy już było, ale... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Bardzos stary filmik, ponoć fake. Niby da zjechać zrobić. Pogromcy Mitów kiedyś robili eksperyment z modelem i da się tak latać i wylądować. Bawiłem się tak w real flight 7 i dałbym radę. Jeżeli chodzi o taki lot to uierzylbym gdybym widział 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MironRC Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Nie jest to możliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cacekspoko Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Czy to nie fake? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 To jest możliwe. Zylete zrobisz więc tak polecisz. Film uważam za fake głównie przez lądowanie na 5m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 13 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Też mi się wydaje, że dokręcono do lotu modelu scenę otwierania kokpitu w "dużym" odpowiedniku... (np modelarski wygląd żebra/wręgi skrzydła z dwoma bagnetami - od 55 s.) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Stare, był gdzieś film tłumaczący jak to zrobiono, a zrobiono z użyciem modelu i programów do obróbki video. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Dzisiaj zrobili by to ładniej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekH Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Fejk, ale ktoś już kiedyś udowodnił, że da się wylądować z jednym skrzydłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabolo Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 długo nie trzeba szukac co prawda model ale da sie to zrobic jest w sieci kilka podobnych filmikow głownie piloci 3D https://www.youtube.com/watch?v=uWoVKs5PljU 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi