TommyTom Opublikowano 27 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 Gadaczka to stres i zło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek1952 Opublikowano 27 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 Gadaczka to stres i zło Złym głosem gada ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 27 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 Bez gadaczki było lepiej No pewnie bo było bezstresowo. Gadaczka to stres i zło To wcielone zło. Gada a w zasadzie to nie gada tak jak człowiek by chciał. Latam i latam a ta raz na ruski rok, 6min do końca , ja kurde 5m nad ziemią a ta gada 5minut do końca. Ku..a jak 5 minut ja jest 5m na ziemią to powinno być 5 sekund. Tam dupa nie gadzaczka, ani trochę nie gada jak trzeba i jeszcze ten głos taki dołujący z pod ziemi nic kurde nie pomaga, zero optymizmu, nic pociechy w tej trudnej sytuacji. Gdyby to gadała taka laska 90/60/90 19to latka to na bank z tych 5m bym jeszcze wyrwał do góry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek1952 Opublikowano 27 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 ... Gdyby to gadała taka laska 90/60/90 19to latka to na bank z tych 5m bym jeszcze wyrwał do góry. Znajdź tę laskę i ją nagraj to Ci podmienię głos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 27 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 To może jeszcze hologram takiej laski i wówczas koniecznie autopilota w modelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 27 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 Bo nie trzeba było lądować po 5ciu czy 6ciu minutach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 No i pojawił się termin MP 2019, ale ktoś kto ustalał ten termin to chyba nie przemyślał do końca tego terminu. Termin 08.06.2019 jest najgorszym terminem jaki można było wymyślić. Ten termin koliduje z zawodami EuroTour w KraviHora. Termin wolny jest i tydzień wcześniej i tydzień później. Zawody ET w Krawi są to zawody najbliższe naszego kraju i byłoby bez sensu je odpuszczać. Szczerze ale będę bardzo żałował bo w tym terminie na MP 2019 niestety nie pojadę, ponieważ wole rywalizować w ET. W 2020 nie ma znaczących zawodów międzynarodowych a nawet gdyby i były to ja nie jestem zainteresowany nimi, więc tak czy siak na MP w tym terminie nie pojadę. Może jest szansa jeszcze przemyśleć ten termin i zrobić go w bardziej sprzyjającym terminie. Ja na Łotwę 01.06 ani do Hiszpanii 16.06 nie pojadę i na pewno żaden polski zawodnik również, przynajmniej na tą chwilę mam taką wiedzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Czasami jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma. Szczególnie gdy mało organizatorów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek1952 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Nie wiem tylko czy tp MP czy PP bo w tytule zawodów jest b. Ogólnikowo a pierwsza kolumna nie jest precyzyjna boalbo MP albo PP. Łączenie na 2w1 w tym przypadku sensu nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Jakbym latał J tylko to pewnie bym przyjechał. Bo mus. Ja niestety mam wtedy Donovale na Słowacji właśnie sprawdziłem w kalendarzu. Szkoda bo dla mnie to dobre miejsce na uczestnictwo w zawodach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 No nie wiem Jurek. Myślę że przesunięcie o jeden tydzień w tą czy w tamtą można by spróbować załatwić z dyrekcją. Wiem z doświadczenia że czasami jest to niemożliwe ale byłoby fajnie i z pożytkiem dla wielu żeby to spróbować wyprostować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek1952 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Kravi i Lanskroun to najbliższe (odległościowo) zawody. Jaki sens robić konkurencję urządzając w tym samym terminie MP? Ja, podobnie jak Konrad, też raczej wybiorę Kravi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 lotniska rządzą się swoimi prawami. Modelarze są słabo dochodowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Tak to prawda co piszesz Jurek. Ja w zeszłym roku miałem powiedziane wprost, albo ten termin, albo żaden inny. Mam nadzieję, że w Bielsku nie ma takiej sytuacji i da się coś wymyślić. Równie dobrze można to przenieść nawet na październik, byle nie kolidowało to z ET bo po prostu szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek1952 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Hmmmmmm.... a może szczeciński World Cup i Eurotour zakwalifikować jako Open MP i mistrzem zostanie np. Jakiś niemiec albo inny słowak. Zawody sa zgloszone do PP wiec tylko zmiana na MP we wrzesniu w Szczecinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Tak to wygląda 2019 Kalendarz Imprez AP.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 MP mogą być wyedy gdy są co najmniej 3 zawody o PP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek1952 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 MP mogą być wyedy gdy są co najmniej 3 zawody o PP nooooooo... przed 2018 odbywały sie tylko MP bez PP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Hmmmmmm.... a może szczeciński World Cup i Eurotour zakwalifikować jako Open MP i mistrzem zostanie np. Jakiś niemiec albo inny słowak. Zawody sa zgloszone do PP wiec tylko zmiana na MP we wrzesniu w Szczecinie Już od jakiegoś czasu właśnie myślałem żeby Cię namówić jak nikt się nie zdecyduje żeby zrobić właśnie MMP 2019. Sam chciałem zrobić tak w zeszłym roku ale mnie nie było stać finansowo i zostało tylko MP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek1952 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Dla nas to bez różnicy. Jedne zawody. Pomysł o MMP usłyszałem dzisiaj - nie jest mój i nie jest ze Szczecina. Nam zależy, żeby było duzo ludzi z Polski więc sprawa jest otwarta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi