Bayern Opublikowano 18 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 18 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 Koty?!?! Czemu znów koty?!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariusz Dudzik Opublikowano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Witam kartka świetna ale ten napis delikatnie mówiąc razi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommyTom Opublikowano 23 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Takie pytanie off-topic... czy wklejenie wręgi silnikowej na żywicę L285 z dodatkiem aerosilu to będzie OK? Dodatkowo zarobienie wokół wręgi z naddatkiem na gotowo do montażu silnika. Waga modelu do 1,5 kg. Wesołych Świąt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 23 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 a czemu ma nie być OK? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 23 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Tomek praktycznie wszystko kleję tą żywicą z dodatkiem mikrobalonu. Odkąd pamiętam to nią kleje i nigdy nie było problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Nowy Rok to dobra okazja do tego, by się zmienić. Ja jednak pragnę Wam życzyć, abyście nadal pozostali sobą. Nie pozwólcie zniszczyć w sobie tego, co was wyróżnia w tłumie i latajcie, startujcie i bawcie się w F5J Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 30 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 Tak by było po kolei. Aerosil (arsil) nie jest mikrobalonem ! To dodatek zagęszczający a głównym zadaniem jest zapobieganie spływaniu (ściekaniu) żywicy . Mieszanka po związaniu jest bardziej krucha niż sama żywica. Mikrobalon to wypełniacz i zagęszczacz. Wersja brązowa jest tzw . mikrobalonem konstrukcyjnym. Mieszanka po związaniu nie jest tak krucha jak z aerosilem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 a to w końcu gdzie są te Mistrzostwa Polski? We Wrocławiu czy w Bielsku? Bo nie wiem czy ma mi się chcieć czy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Dobre pytanie też bym chciał znać oficjalną odpowiedź. Nie oficjalnie wiem gdzie ale to nieoficjalnie. Za chwilę trzeba zacząć się brać za organizację a decyzji jak nie było tak nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 no właśnie. bo jak co, to ja nic z silnikiem i długimi skrzydłami jeszcze nie mam. i nie wiem czy mam mieć. Więc Konradzie - proszę Cie zadziałaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 OK. W przyszłym tygodniu mam trochę więcej luzu to się tym zajmę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papuga Opublikowano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 W tej chwili mamy bezkrólewie. Trwają wybory przewodniczącego Komisji Modelarskiej AP. Nowy lub stary włodarz zadecyduje gdzie to się odbędzie (MP F5J). Zapraszam do aktywnego udziału w wyborach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Wojtek a kiedy się kończą wybory? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papuga Opublikowano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Wybory trwają do 12.01.18 r. zasady pod linkiem http://www.aeroklub-polski.pl/aktualnosci/wybory-przewodniczacych-komisji-specjalnosciowych-etap-ii/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 Czyli obaj organizatorzy zawzięcie stoją na swoim Oj tam bezkrólewie. Wciąż JB szefuje. Wyników jeszcze nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 22 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Została oficjalnie potwierdzone, że Aeroklub Wrocławski w roku 2018 jest organizatorem Mistrzostw Polski w F5J. Obecnie zaczynam starania żeby Mistrzostwa Polski stały się Międzynarodowymi Mistrzostwami. Tak więc zapraszam wszystkich chętnych na MP do Wrocka i tych co chcą polatać i tych jeszcze nie zdecydowany, którzy chcą popatrzeć. Jak tylko pogoda dopisze to będzie fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 22 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 No trudno. Kupie se soliusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 22 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Cholera mam wyrzuty, że Cię naciągam na takie koszty. A jaja by były gdybyś sie tym soliusem dostał do finału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommyTom Opublikowano 22 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Jurek, weź mojego Jantara. Daj znaka przez PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi