Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pisałem już o modelu w temacie że świetny i bardzo mi się podoba ale i napiszę tutaj ze filmik również fajny : :)   dobrze zmontowany i miło się ogląda.

Ciekawe ujęcia i dobry montaż. Nie to co zazwyczaj, że start, póżniej 15 minut jakaś kropeczka i niebo... 

Opublikowano

Pisałem już o modelu w temacie że świetny i bardzo mi się podoba ale i napiszę tutaj ze filmik również fajny : :)   dobrze zmontowany i miło się ogląda.

Ciekawe ujęcia i dobry montaż. Nie to co zazwyczaj, że start, póżniej 15 minut jakaś kropeczka i niebo... 

Dzięki za pozytywną ocenę, będę się starał trzymać poziom  :)

A tu kolejny film z pierwszych lotów moim nowym Fajtomem 3 Standard. Taka sobie o nim opowieść.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Film z lotu modelu mojego  DJI F450 z kamerą Xiaomi Yi 2K nad Zalewem Zembrzyckim pod Lublinem. Sam zalew jest bardzo malowniczy i do tego te emocje przy pilotowaniu, gdy model podróżuje cały czas nad wodą.  Wiatr jesienny 6 m/s nad ziemią, ale lepszej pogody już chyba nie będzie.  

Zapraszam

Opublikowano

A tu cały 7 minutowy  film z mojej wycieczki po zalewie. Warunki lotów i filmowania były dość trudne ze względu na wiejące jesienne wiatry. Nad wodą skupiały się powietrzne wiry w których model musiał latać. Stąd pewne nieprzewidywalne falowania kamery w płaszczyźnie horyzontalnej (gimbal 2 osiowy).  Natomiast loty przed wieczorne bez wiatru to była już sama przyjemność. Kamera Xiaomi Yi 2K zaskoczyła mnie pozytywnie.

Opublikowano

Kurde, świetnie to wygląda, rozumiem że wszystko stockowe? Silniki DJI, smigła DJi, gimbal zamocowany sztywno pod quadem? 

Opublikowano

Tak, DJI F450 z Naza V2 zakupiony jako jeden zestaw ARF. Zamontowałem samodzielnie i zero problemów po prostu nudno - lata i lata.

A miałem go już sprzedać i nie było chętnych - los nade mną czuwał  :) 

Dzięki za ocenę.

• Lubię to 1
  • 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.