robertus Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Ja kiedyś miałem BMX a 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matijus Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Witam. A kiedyś chyba był w tv program o modelarstwie. Za gówniarza coś niecoś pamiętam jak przez mgłe, gościu robił z gipsu???? odlewy w specjalnych formach i malował samoloty coś takiego tam pamiętam ale na jakim kanale to było nie wiem ale coś z głównych typu tvp chyba. A co do takiego kanału to fajna sprawa by była, czasem w "nowy gadżet" pojawi się jakiś dron raz też były nawet auta rc ale raczej wątpię żeby zrobili takie coś zwłaszcza że już nawet za bardzo kasy nie wydają na nowe programy motoryzacyjne tylko same powtórki lecą ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łuszpiński Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Pragnę kolegom podpowiedzieć: program nagrany 20 lat temu dla Bydgoskiej Telewizji Kablowej. Było tego 6 - 7 odcinków o prawie wszystkich dziedzinach modelarstwa. Wiele tematów już nie aktualnych, ale też wiele dalej stosowanych. Nie mam praw autorskich, jestem w posiadaniu oryginalnych nagrań na kasetach VHS i przegranych na DWD. Są one opublikowane na jutubie pod tutyłem - Modelarzem być - Można by je opublikować na naszym forum. Zapewne pomogą początkującym modelarzom. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyCopter Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 8 odcinków https://www.youtube.com/watch?v=6_I4khoDvIk&list=PLT1PIy0OT1ZcVB07I-ox4XmfLdAmQJdUm 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Dzisiaj na DTXie odcinek ze sterowcami w rolach głównych. Jedna ekipa buduje sterowiec LZ120 BODENSEE z czaszą konstrukcyjną z basy pokrywana jakimś papierem, pewnie japonką. Długość coś koło 2m a waga max 300g Druga ekipa robi model Zeppelina, balon z folii modelarskiej zgrzewany o konstrukcji rozporowej. Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyCopter Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Pragnę kolegom podpowiedzieć: program nagrany 20 lat temu dla Bydgoskiej Telewizji Kablowej. Było tego 6 - 7 odcinków o prawie wszystkich dziedzinach modelarstwa. Wiele tematów już nie aktualnych, ale też wiele dalej stosowanych. Nie mam praw autorskich, jestem w posiadaniu oryginalnych nagrań na kasetach VHS i przegranych na DWD. Są one opublikowane na jutubie pod tutyłem - Modelarzem być - Można by je opublikować na naszym forum. Zapewne pomogą początkującym modelarzom. Poniżej pełna lista programów, które Pan prowadził z 1995 roku Modelarzem być odc. 1 Modelarzem być odc. 2 Modelarzem być odc. 3 Modelarzem być odc. 4 Modelarzem być odc. 5 Modelarzem być odc. 6 Modelarzem być odc. 7 Modelarzem być odc. 8 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nielot Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Dzisiaj na DTXie odcinek ze sterowcami w rolach głównych. Jedna ekipa buduje sterowiec LZ120 BODENSEE z czaszą konstrukcyjną z basy pokrywana jakimś papierem, pewnie japonką. Długość coś koło 2m a waga max 300g Druga ekipa robi model Zeppelina, balon z folii modelarskiej zgrzewany o konstrukcji rozporowej. Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka To n-ta powtórka, oglądałem to dużo wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Dzisiaj nuuuda. Ciężarówki. Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 W dzisiejszym odcinku ekipy robią w kategorii śmigłowce. Augusta Westland 139 vs Bo 105 Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi