janegab Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 jam nie pierwszy i ostatni.. ten nic nie zrobi co nic nie robi.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Janku to do Piotra było. A ci co latają nie tylko po sklepach albo przed monitorem to wiedzą, że czasem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Janku to do Piotra było Janku to do Piotra było Ruszyło Cię jednak sumienie przyjacielu . ..nie szło mi dziś to latanie ..południe mam ale 30km dojazd zadecydowałem u Wladka ale poludniowy wiatr zasłania las i tak ni w gruszkę ni w pietruszkę do tego popadywało...tak bywa...chcialbym odwiedzic Wasze Parski spogladam na meteo ...pozdrawiam ja się nigdy nie gniewam a forum jest od tego by czasami dać czadu... A ogólnie to latacie super najwieksze postępy zrobił Jacek i chwała mu za to ale ma sie od kogo uczyć ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin668 Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Piotr to jest lądowanie do celu ?!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Ciężko jest prosto w punkt 3kg modelem z 5 metrów coś zrobić, ale jak widać da się .-) Jotką zdecydowanie łatwiej .-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagdus Opublikowano 20 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 No to teraz prpononuje wstawić zestawienie z pucharu świata lub z mistrzostw świata. Żeby było obiektywnie. Zeszłoroczne wyniki PP ze względu na przygotowania innych kolegów do Mistrzisw Świata byly słabo miarodajne jeśli chodzi o możliwości modeli jak i panów co je obsługiwało. Rafał. Ja Ciebie traktuje jako fajnego kolegę i modelarza. Neutralnego jedli chodzi o różne popierdułki. I za to Cię cenie. A kto tak mówi to kiep. Kto by to nie był. Bo Tobie to co najwyżej ludzie gadali przez telefon różne opowieści. Ale każdy kij zawsze ma dwa końce. Warto znac oba. Respect to fajny model. Ale jest bardzo kapryśny. Jakby nie patrzeć dał mi najbardziej cenne sukcesy w pojedynczych zawodach Pucharxe Świata. Jednak warunki wiatrowe wtedy były słabe. Jest to model równoważny z FS3. Ale jak lepiej wieje to FS5 jest nie do pobicia. Używam Respecta wtedy kiedy trzeba. Jak i Antek. Antek nauczył się tego w tym roku. Z czasem zobaczymy jaki jest evo. Koledzy co maja tylko Respecty nie maja żadnej możliwości porównawczej do innych modeli. Słuchaj no cZyNo nasz jedyny!! Jesteś doskonałym pilotem (f3f) zaliczającym się do czołówki światowej!!! Szacunek i gratulacje! Lubię nawet Twoje sarkastyczne wpisy pomimo naszego, kiedyś tam wcześniejszego "spięcia"! Przypadkowo śledziłem nawet Twoje wpisy na niemieckim forum rc-network.de gdzie próbowałeś wylansować Toxica czy też Respecta...... już nawet nie pamiętam. Kurcze, jacy ci Niemcy byli wniebowzięci kiedy staraliście się spełnić każde ich życzenie odnośnie użytych materiałów itp. I co ??? Nagle latasz FS (czy też Pitbull) niemieckiej produkcji!!! Napisałbyś coś w tym temacie jako reprezentant naszego kraju bez zbytecznego pierdo.......enia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 21 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Ponieważ Czyno ma bana i chwilę czasu minie, zanim będzie mógł odpowiedzieć, ja zapytam czy ja dobrze rozumiem. Uważasz, że to źle, kiedy Polacy startują obcymi modelami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 21 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Czyno dostanie prezent na Mikołaja i wróci na forum . Lub nie .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 A tam... powinniśmy wszyscy jeździć polskimi autami... a nie! czekaj... ps. Ze komuś dzisiaj się chce jeszcze takie wywody pisać i tak go piecze ze ktoś śmie robić inaczej niż jego ego by chciało robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 10 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 Słuchaj no cZyNo nasz jedyny!! Jesteś doskonałym pilotem (f3f) zaliczającym się do czołówki światowej!!! Szacunek i gratulacje! Lubię nawet Twoje sarkastyczne wpisy pomimo naszego, kiedyś tam wcześniejszego "spięcia"! Przypadkowo śledziłem nawet Twoje wpisy na niemieckim forum rc-network.de gdzie próbowałeś wylansować Toxica czy też Respecta...... już nawet nie pamiętam. Kurcze, jacy ci Niemcy byli wniebowzięci kiedy staraliście się spełnić każde ich życzenie odnośnie użytych materiałów itp. I co ??? Nagle latasz FS (czy też Pitbull) niemieckiej produkcji!!! Napisałbyś coś w tym temacie jako reprezentant naszego kraju bez zbytecznego pierdo.......enia. bez zbytecznego pierdo.......enia? AYW .. bo teraz te modele dla mnie są lepsze i bardziej przewidywalne. Banalne dla kogoś kto lata. Co wcale nie oznacza że są lepiej zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 26 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2019 Swiateczne latanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. cZyNo Opublikowano 2 Maja 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 A ja wyciągnąłem z szafy Respecta. Zbliżają sie zawody, a tam może bardzie słabo niż mocniej wiać. A wtedy Respect by sie przydał. No i co sie okazało??.... że lata ale jakoś dziwnie ? Po analizie okazało sie że przez półtora roku moje palce i oczy działają inaczej i co najmniej wymagana była zmiana wychyleń jak i zależności pomiędzy innym. No i po kilku godzinach 1-3% klikania, okazało sie że model lata przewidywalnie i chyba szybciej niż kiedyś. To taki kamyczek do opowieści jak to pięknie i lepiej nowe modele latają....a może my po prostu lepiej latamy Może nie ma co inwestować w nowe modele, tylko na nowo ustawić te starsze? 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi