Deem Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Dodałem swoje lotnisko. Pas 100x50m uwalcowany i wykoszony. Ze względu na bliskość zabudowań elektryki i spalinowe do powiedzmy 0.46 (jak zobaczę że pilot bezpieczny to bez ograniczeń :wink: ). Dojazd bezpośrednio na płytę. Zapraszam po wcześniejszym kontakcie na PW. (telefonu z oczywistych względów nie podaję). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Nie wiem gdzie zadać to pytanie, ale może tuta spróbuje. Zwracam się do osób mieszkających w podlaskim, czy tych którzy byli w okolicach Augustowa np. na wakacjach. Chciałbym spróbować latania na jakiejś górce, ale takowej nie moge znaleść przynajmniej w najbliższej okolicy Augustowa. Może zna ktoś takie miejsce, lub np. jakąś nieczynną kopalnie pisku/żwiru w tej okolicy?? Ja niestety nie mam zabardzo jak zwiedzać, bo rowerem 10 km nie pojade jak co 2 sek. tir obok mnie przejeżdża. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komar Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Również dodałem swoje stare lotnisko w rodzinnym mieście. Ogólnie świetny pomysł z tą mapką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sneer Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Dodałem lotnisko w Piotrkowie Trybunalskim. pozdrawiam Sneer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielstol Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Dodałem lądowisko w Tuszowie Narodowym . http://www.ladowisko.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali1983 Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 dodałem lotnisko w Elblągu. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Dodałem lotnisko w Gostyniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał K Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 To lotnisko koło Pienięznicy już może być nieaktualne. Teraz jest to teren prywatny, pas zasypali piachem, i postawili ciecia przy bramie. Możliwe, że miejscowi mają tam jakieś wejścia ale to by trzeba było się po lesie zakręcić i poszukać dziury w płocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nielot Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Dodałem lotnisko Aeroklubu Białostockiego i lądowisko w Turośni Kościelnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macowca Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Dodałem Bagicz, stare rosyjskie lotnisko z betonowymi pasami Nikt tutaj nie lata ale może się to zmieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Dodałem lotnisko w Falczewie około 2 km Bartoszyc. Kawałek wykoszonej łąki. Położenie: 50 05' 04" N 19 53' 43" E Strona http://modelarzebartoszyce.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweltech Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 KORNE koło Kościerzyny - lądowisko, miejsce dla modelarzy. http://www.lotniskokorne.gka.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.a.r.o. Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Okolice Gdyni - dwa dodane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzpob Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 W okolicy Inowrocławia ( do 15km ) gdzie latacie ( oprócz Aeroklubu ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 OSL Oborniki WLKP dodane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memek Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Witam. Lotnisko w toniach mozna prosic o blizsze info. Kto ,jak ,gdzie? chetnie bym tam polatal tapatapa blablabla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.