Elvis Opublikowano 6 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Wrzuć choćby i tu: https://megawrzuta.pl/ a potem podaj linka do tego i po sprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz D. Opublikowano 6 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Koledzy administratorzy. Mam problem z załączeniem pliku. Komunikat: Błąd Nie masz uprawnień do wysyłania tego typu plików Możesz jedynie podlinkować plik umieszczony na jakimś zewnętrznym serwerze. Tak sądzę. Sam z tym walczyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 7 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Hehe - wystarczy spakowac do zipa, a jak nadal nie pozwala to zmienic nazwe na jpg i silnik juz pozwoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit Opublikowano 7 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 No więc udało się (chyba...) według metody Krzysztofa. Spakowanego Zipem też nie można załączyć. https://megawrzuta.pl/download/c685ce3bc28fe5222445dd68c1dc60a2.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz D. Opublikowano 7 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Sprawdzam. Slowly V2 Plans Tiled A4.pdf pdf-y idą. Może zmień rozszerzenie na pdf? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Przeszło bez problemu. Piotrek, straszna sieczka jest z tego logu i to dosłownie, nie dość że wartości osiągają "astronomiczne" zakresy to jeszcze całość jest pocięta i niekompletna. Może to efekt nadpisywania, nie wiem. Także ostatnie chwile lotu są niestety niewidoczne. Szkoda. Przyznam, że bardzo dziwnie wygląda ten zapis, u siebie nic takiego nigdy nie zaobserwowałem a wręcz odwrotnie - można było z laboratoryjną dokładnością wszystko odczytać. A i jeszcze jedna rzecz: po zgraniu loga każde załączenie pitlaba i zarejestrowane w tym czasie dane były widoczne w postaci rozwijanej drabinki z indywidualną sesją - czemu u Ciebie tak nie ma? Nie mam pojęcia. Pytałem Cię o log z MZ - jak masz to zapodaj, o wiele bardziej mnie ciekawi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit Opublikowano 8 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Jak będę miał chwilę to spróbuję zgrać ten log z MZ. Na razie nie potrafię tego zrobić, muszę poczytać manuala i się douczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi