djmalolat23 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Witam,czy autorem tego modelu jest Henryk S.Pozdrawiam. Ze Słupska??? Poleciec poleci Tylko dlugi start. Mi moze uda siebw tym sezonie ukonczyc model i go ulotnic, ale strasznego parcia. 3 mam kciuki przy oblocie no i na filmik Spoko filmik będzie!!!!!! Pytanie, jaki będzie finał??????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awiator Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Ze Słupska???,z Sosnowca,moderatora działu makiety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djmalolat23 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Ze Słupska???,z Sosnowca,moderatora działu makiety. Szczerze mówiąc to sam zachodzę w głowę kto jest wykonawcą tego modelu. Napotkałem na niejasną sytuację, dowiedziałem się iż kiedyś taka Prząśniczka pokazała się na giełdzie. Może to ta sama?????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 To Heniowa była. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henio Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Marcin u nas w modelarni były dwie Prząśniczki,kto je robił nie pamiętam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djmalolat23 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Marcin u nas w modelarni były dwie Prząśniczki,kto je robił nie pamiętam. Ok. Ale miło, że podpowiedział Pan sprawę z silnikiem. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk S. Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Tą Prząśniczkę ja budowałem gdzieś około 12 lat temu , w ubiegłym roku została sprzedana , kilka zdjęć u mnie na podwórku , mam też zdjęcia z budowy ale musiał bym szukać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djmalolat23 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Witam. Kilka dni temu udało się szczęśliwie oblatać Prząśniczkę. Lata fantastycznie. Poniżej kilka foto i linki do filmów. Miłego oglądania. Pierwszy start. https://www.youtube.com/watch?v=MRuZ3gm1KZk Drugi lot. https://www.youtube.com/watch?v=-8loshl65eM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Piękny model! Posiada ktoś może plany modelu tak by mógł zrobić fotkę kątów skrzydła, statecznika i silnika? Będę wdzięczny;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio72 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Przypomnij się na pw po weekendzie. Wrócę z urlopu, to zrobię fotki i prześlę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okruszek Opublikowano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Ja mam orginalne plany. Moge podeslac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Wystarczą mi zdjęcia, na pw lub e-mail. Lub jak ktoś ma plany w wersji elektronicznej to też fajnie by było. Na tasma16@wo.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziu45 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Witam za 20 zł plus przesyłka sprzedam plany . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi