Vesla Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 MareX tak nie można zniechęcać. Hobby to kosztowna sprawa to prawda ale "miłość" kosztuje. Chce latać, proszę bardzo :-) Osoby idące ze mną popatrzeć jak się lata zawsze ostrzegam: uwaga to jest zaraźliwe. Połowa już zachorowała na RC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesla Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Na to nie ma lekarstwa zostaje tylko latać :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CichyBart Opublikowano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Dla niektórych lekarstwem są kolejne modele... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMC Opublikowano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Sławek - szacunek i uznanie za to, że Ci "się chciało" . Myślę jednak, że w życiu nie ma przypadków... Widziałeś może kiedyś jakiś model RC w locie ? No to chyba już czas ... Panowie z najbliższej okolicy Sławka - proszę o zapewnienie pokazu przy sposobności... Półgębkiem jeszcze napomknę, że Narew wraz z dopływami w mojej okolicy jest bardzo urokliwa, także przez cały rok . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ostry_gl Opublikowano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 A jacht RC płynący pod wiatr? to tak nawiązując do kajakowych zainteresowań. Też uczę się latać więc wiem, że dwie te pasje można łączyć. Zresztą mechanika działania, żagla i skrzydła jest bardzo podobna Pozdrawiam, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matijus Opublikowano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zawsze możesz zrobić kajak rc https://youtu.be/iwaoUrIaq20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oko Opublikowano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 No dobrze, a co ze zdjęciami znaleziska, albo opisami dokładniejszymi? Mam dwóch potencjalnych kandydatów z początków mojej kariery (jeden 3 lata temu, drugi dwa), nie wiem czy opis się zgadza czy nie - raczej nie bo wątpię by po tym czasie były w dobrym stanie. Ale kto to wie? Spodziewam się że przynajmniej jedna z moich zgub zostanie odnaleziona np za 40 lat na czubku ściętego drzewa i wywoła sensację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d2f Opublikowano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Oko - opis lub zdjęcia to chyba poszukujący zguby powinien wysłać na pw koledze kajakarzowi. Ten oceni na ile to się zgadza z tym co znalazł i podejmie dalsze kroki. Chyba nie powinien zdradzać publicznie więcej szczegółów niż już wyjawił, żeby nie prowokować oszukanców. Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajakarz Opublikowano 5 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Ojej tyle postów a tu chwile nie zaglądałem @Matijus ten kajak rc mnie z zona wzruszył. Nasz kajak morski rewal jest właśnie w takich barwach jak ten model. Długosc wiosła nie trzyma tu proporcja ale tak jest super... @Oko możesz mi napisać na priva nazwy modeli. Ale ten raczej dwóch at w tamtych krzakach by nie spędził... Był w dosyć dobrym stanie @ AMC pływałem po kanałach Pułtuska i było tam super. Na górną Narew trafię w Boże ciało To jeszcze tylko dodam ze żeby saga poszukiwania właściciela miała jakiś finisz to w piątek wrzucę fotki modelu i umówię się z kolegą z Ursynowa by go zobaczył. Straszono mnie tylko tak baterią z tego modelu ze ją wyrzuciłem. Podobnież baterie Lipo (?) są wybuchowe, więc ją usunąłem... Jak widzicie trace wiarę w znalezienie właściciela, jak go tu lub wśród waszych znajomych nie ma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMC Opublikowano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Ojej tyle postów a tu chwile nie zaglądałem @Matijus ten kajak rc mnie z zona wzruszył. Nasz kajak morski rewal jest właśnie w takich barwach jak ten model. Długosc wiosła nie trzyma tu proporcja ale tak jest super... @Oko możesz mi napisać na priva nazwy modeli. Ale ten raczej dwóch at w tamtych krzakach by nie spędził... Był w dosyć dobrym stanie @ AMC pływałem po kanałach Pułtuska i było tam super. Na górną Narew trafię w Boże ciało To jeszcze tylko dodam ze żeby saga poszukiwania właściciela miała jakiś finisz to w piątek wrzucę fotki modelu i umówię się z kolegą z Ursynowa by go zobaczył. Straszono mnie tylko tak baterią z tego modelu ze ją wyrzuciłem. Podobnież baterie Lipo (?) są wybuchowe, więc ją usunąłem... Jak widzicie trace wiarę w znalezienie właściciela, jak go tu lub wśród waszych znajomych nie ma... Sławciu, a on czasem nie ma niebieskich skrzydeł i statecznika poziomego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajakarz Opublikowano 11 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 AMC niestety białe skrzydła... Jak tylko rozpracuję jak na tym forum dodaje się fotki to wrzucę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matijus Opublikowano 11 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 AMC niestety białe skrzydła... Jak tylko rozpracuję jak na tym forum dodaje się fotki to wrzucę... W dodaj odpowiedź "więcej opcji" -> "dodaj plik" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajakarz Opublikowano 11 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Obiecane zdjęcia znaleziska (beta 1400) i dwa zdjęcia przedstawiające jak ciekawą trasę ze mną spłynęło... To skoro nie znalazł się właściciel co dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matijus Opublikowano 11 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Albo sam spróbuj albo komuś oddaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Też jestem zdania, że śmiało możesz sobie polatać jeśli Cię to zainteresowało, A swoją drogą, to dobre przypomnienie dla nas by wkładać do środka modelu (np zalaminowaną) karteczkę do ewentualnego znalazcy z choćby swoim numerem telefonu... Nawet gdy latamy tylko "na podwórku". Jeśli trafi w ręce tak porządnego człowieka jak Kolega Sławek, to nie stracimy modelu,... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ostry_gl Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 To świetny model na początek, więc z czystym sumieniem zaczynaj przygodę z modelarstwem. Zresztą jak zaczniesz latać, może łatwiej znajdziesz właściciela przy okazji. Pozdrawiam, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi