TeBe Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Szanowni, Chodził za mną ten pomysł od jakiegoś czasu, ale nie było jakoś czasu i miejsca. Teraz jest. Zarząd Lotniska Modelarskiego Zalesie wyraził zgodę na udostępnienie lotniska dla Zlotu FunCubów. Zatem oficjalnie otwieram temat i proszę chętnych do współpracy: 1. Termin. Patrząc na terminy innych Pikników myślę, że sobota 19 sierpnia będzie dobrym terminem. 2. Zakwaterowanie. Na Lotnisku Zalesie można się rozbić namiotem. 3. Media. W czasie zlotu będzie agregat i prąd. 4. Kupa. Na lotnisku jest Domek Pilota. Jest papier toaletowy. A teraz na serio. 1. Proszę o deklarację uczestnictwa. 2. Jeśli będzie zadeklarowana duża ilość, to może znajdziemy sponsorów. 3. Tak czy inaczej proszę o komentarze, może uda się to zorganizować z wypasem :-). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juras_p@op.pl Opublikowano 24 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 Bardzo ciekawa inicjatywa. Popieram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlodeklis Opublikowano 28 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Widzę że jakiś nie ma chętnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 28 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 No niestety. FunCuby królują w Fordonie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 28 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 U nas jest ich tylko 10 A na poważnie to ciężko powiedzieć sierpień u mnie odpada urlop z rodziną, nie wiem jak inni temat rzucimy dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 28 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Widzę, że trzeba będzie zanęcić cateringiem. Zacznijmy zatem od boczku: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 28 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Mniam !!! Wiedziałeś Tomek jak mnie podszczuć !! Też mam Cuba i nie zawaham się go użyć !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 28 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Będzie też bekon. Robić stronę z rejestracją? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 28 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Cub ma wyrzutnik do wynoszenia rzutka ......i takie tam .. Ten bekon jest fascynujący ,,,, Muszę dokładnie sprawdzić terminy..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMC Opublikowano 28 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 2. Jeśli będzie zadeklarowana duża ilość, to może znajdziemy sponsorów. Możesz spoko zachęcić sponsorów możliwością wykonania lotów z banerem reklamowym, nawet dość dużym - 1,5 x 6 metrów albo jeszcze większym, czytelny z dużej odległości. Napis lub obrazek wg. uzgodnień, koszt wykonania pokrywa zleceniodawca. Do sierpnia to chyba zdążę swojego FC połatać ... Zrób tę stronę, to żadne ryzyko. Przyjadę. Może rozszerz to trochę poza FC, na przykład wszystkie pianki MPX-a albo w ogóle wszystkie piankoloty - będzie więcej chętnych. I sponsor to wiesz ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 29 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Widzę, że trzeba będzie zanęcić cateringiem. Zacznijmy zatem od boczku: Będzie też bekon. Robić stronę z rejestracją? ... Może rozszerz to trochę poza FC, na przykład wszystkie pianki MPX-a albo w ogóle wszystkie piankoloty - będzie więcej chętnych. I sponsor to wiesz ... MPX'a powiadasz? U mnie taki TwinStar (Hydro) lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CichyBart Opublikowano 29 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 To trzeba będzie jechać pod Warszawę tym razem... a przede wszystkim dokupić silnik i poskładać FunCub'a? Fajnie by było faktycznie pod flagą FunCub'a, jednak z góry mówię, że chętnie wezmę większość moich piankolotów by latać, latać i jeszcze raz latać cały dzień (i w trakcie ładować pakiety). Nie wiem jeszcze, czy będę z rodzinką, czy raczej sam. ps: główna motywacja: bekon ps': następna motywacja: mięso ps": pozostałem motywacje: FunCub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMC Opublikowano 29 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 ps: główna motywacja: bekon Łakomczuchu jeden... Nie wiem, czy lepiej lata się na głodzie, czy po "degustacji", podejrzewam to drugie . Też mam Twin Stara i kilka innych piankolotów MPX-a. Więc byłoby czym zagęścić atmosferę... to jest, chciałem rzec, przestrzeń lotną. Te frykasy to chyba nie bez popitki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CichyBart Opublikowano 29 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Mi chodzi także o latanie na luzie jak w Pile pod wieczór - każdy miał swój kawałek i latał ile chce / czym chce. Dzięki temu m.in. ustawiłem pioneera do prawidłowego lotu przy zwichrowanych skrzydłach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp350D Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Chętnie przyjadę. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMC Opublikowano 18 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Cub ma wyrzutnik do wynoszenia rzutka ......i takie tam .. Ten bekon jest fascynujący ,,,, Muszę dokładnie sprawdzić terminy..... Fajny pomysł z tym rzutkiem... On nie jest sterowany RC ? Trzeba zmyślnie uwalniać, żeby potem nie szukać do jesieni. Próbowałeś może wyrzucać coś niezbyt ciężkiego z luku bagażowego w XL-ce ? Żeby trafić w miarę dobrze w wyznaczone miejsce, czy raczej obszar to pewnie trzeba by poćwiczyć... Dobrze, że elektryki są takie tanie i wygodne w eksploatacji, można trenować do skutku ... Zwłaszcza, gdy nagrodą jest smaczny kąsek . Wiecie już, co mam na uwadze ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CichyBart Opublikowano 18 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Może by tak zmienić nazwę, ew. dać podtytuł "oraz wielbicieli bekonu"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CichyBart Opublikowano 20 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 niestety mnie raczej nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaciomp Opublikowano 25 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Jest szansa ze namówię ojca z nowo poskładanym autobusem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CichyBart Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Odbędzie się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi