enter1978 Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Dziś zadzwonił do mnie kolega aby poinformować mnie że za tydzień jest piknik modelarski w miejscowości Sawin. Nie wiedział tylko czy w sobotę czy w niedzielę , ale jak dobrze popatrzyłem w internecie to piknik jest i w sobotę i w niedzielę. W niedziele nie mam możliwości pojechać, ale w sobotę chętnie bym na ten piknik sie wybrał , mam wolny dzień i żadnych planów. Ktoś coś napisze o tym pikniku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacFlyer Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszczech Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Dziś zadzwonił do mnie kolega aby poinformować mnie że za tydzień jest piknik modelarski w miejscowości Sawin. Nie wiedział tylko czy w sobotę czy w niedzielę , ale jak dobrze popatrzyłem w internecie to piknik jest i w sobotę i w niedzielę. W niedziele nie mam możliwości pojechać, ale w sobotę chętnie bym na ten piknik sie wybrał , mam wolny dzień i żadnych planów. Ktoś coś napisze o tym pikniku? To zobaczysz Twojego MXa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enter1978 Opublikowano 10 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 No to w sobotę ostro się wybieram, i to z całą rodziną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietka Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 No, ja też chyba się wybiorę. Maciej, może jakaś mapka? namiary z GPS? Jak dojechać? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CichyBart Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Ponad 450km... niestety odpadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enter1978 Opublikowano 10 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Też nie wiem gdzie to jest , wiem że w okolicach Chełma , a do Chełma mam 40km , tak że mocno sie wybieram, szczególnie że nigdy nie byłem na takim pikniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacFlyer Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 wjeżdżając od strony lublina na pierwszym rondzie w Chełmie kierujemy się w lewo na włodawę/białą podlaskę , w miejscowości Sawin należy dojechać do zalewu Niwa podaję koordynanty 51.269268, 23.417359. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogutos Opublikowano 14 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Cześć. Koledzy czy ktoś z Lublina i okolic wracając w niedzielę z pikniku trasą S12/17 mógłby mi zabrać od kolegi wycięte formatki modelu? Mieszkam w Kalinówce,300m od trasy S12/17 także nigdzie nie trzeba daleko zjeżdżać,nakładać drogi itp. Oczywiście jakaś darowizna na złoty napój się znajdzie. Nie mam w tej chwili czynnego samochodu a na motocykl tego nie zapakuję. Piszcie lub dzwońcie 725 253 128 ,Tomek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietka Opublikowano 15 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Tomek, ja niestety muszę wracac w sobotę. Ale jak coś zorganizujesz to daj znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszczech Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Tomek (organizator imprezy, instruktor modelarstwa, modelarz, sympatyczny uprzejmy kolega) niestety już nigdy nie odpowie na mejle i na forum. Wczoraj stała się wielka tragedia. Do dzisiaj jeszcze to do mnie tak naprawdę nie dotarło, nie mogę się z tym pogodzić. Tomek próbując ratować swoja łódkę utonął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz D. Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 ['] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamr Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietka Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 W sobotę jeszcze z nim rozmawiałem.....tak się cieszył że tyle ludzi przyjechało.... co za tragedia...... Niech spoczywa w spokoju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Nie wiem, co napisać. Chyba tylko tyle, że współczuję rodzinie. R.I.P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietka Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Co tu pisać............ to jedyna pewna rzecz która nas czeka ...... ja również przyłączam się do kondolencji TeBe dla Rodziny Tomasza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CichyBart Opublikowano 18 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Od wczoraj zastanawiam się, co napisać i nadal nie wiem. Mimo, iż nie zdążyłem poznać, siedzi mi ta informacja w głowie, jako iż chodzi o kolegę modelarza. Kondolencje dla rodziny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacFlyer Opublikowano 18 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 OSTATNIE POŻGANIE TOMKA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enter1978 Opublikowano 18 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Ja gdy się wczoraj dowiedziałem..... do tej pory nie wiem co napisać , przyłączam się do kondolencji dla rodziny. Kurcze dopiero w sobotę go poznałem , a w niedziele miała miejsce taka tragedia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi