Skocz do zawartości

Piknik w miejscowości Sawin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś zadzwonił do mnie kolega aby poinformować mnie że za tydzień jest piknik modelarski w miejscowości Sawin.

Nie wiedział tylko czy w sobotę czy w niedzielę , ale jak dobrze popatrzyłem w internecie to piknik jest i w sobotę i w niedzielę.

W niedziele nie mam możliwości pojechać, ale w sobotę chętnie bym na ten piknik sie wybrał , mam wolny dzień i żadnych planów.

Ktoś coś napisze o tym pikniku?

Opublikowano

Dziś zadzwonił do mnie kolega aby poinformować mnie że za tydzień jest piknik modelarski w miejscowości Sawin.

Nie wiedział tylko czy w sobotę czy w niedzielę , ale jak dobrze popatrzyłem w internecie to piknik jest i w sobotę i w niedzielę.

W niedziele nie mam możliwości pojechać, ale w sobotę chętnie bym na ten piknik sie wybrał , mam wolny dzień i żadnych planów.

Ktoś coś napisze o tym pikniku?

To zobaczysz Twojego MXa:)
Opublikowano

Też nie wiem gdzie to jest , wiem że w okolicach Chełma , a do Chełma mam 40km , tak że mocno sie wybieram, szczególnie że nigdy nie byłem na takim pikniku.

Opublikowano

wjeżdżając od strony lublina na pierwszym rondzie w Chełmie kierujemy się w lewo na włodawę/białą podlaskę , w miejscowości Sawin należy dojechać do zalewu Niwa podaję koordynanty 51.269268, 23.417359. Pozdrawiam 

post-153-0-28687900-1499707061_thumb.jpg

Opublikowano

Cześć. Koledzy czy ktoś z Lublina i okolic wracając w niedzielę z pikniku trasą S12/17 mógłby mi zabrać od kolegi wycięte formatki modelu?  Mieszkam w Kalinówce,300m od trasy S12/17 także nigdzie nie trzeba daleko zjeżdżać,nakładać drogi itp. Oczywiście jakaś darowizna na złoty napój się znajdzie. Nie mam w tej chwili czynnego samochodu a na motocykl tego nie zapakuję. Piszcie lub dzwońcie 725 253 128 ,Tomek.

Opublikowano

Tomek (organizator imprezy, instruktor modelarstwa, modelarz, sympatyczny uprzejmy kolega) niestety już nigdy nie odpowie na mejle i na forum.

Wczoraj stała się wielka tragedia. Do dzisiaj jeszcze to do mnie tak naprawdę nie dotarło, nie mogę się z tym pogodzić.

Tomek próbując ratować swoja łódkę utonął.

Opublikowano

W sobotę jeszcze z nim rozmawiałem.....tak się cieszył że tyle ludzi przyjechało.... co za tragedia...... Niech spoczywa w spokoju.

Opublikowano

Co tu pisać............ to jedyna pewna rzecz która nas czeka ...... ja również przyłączam się do kondolencji  TeBe dla Rodziny Tomasza.

Opublikowano

Od wczoraj zastanawiam się, co napisać i nadal nie wiem. Mimo, iż nie zdążyłem poznać, siedzi mi ta informacja w głowie, jako iż chodzi o kolegę modelarza.

Kondolencje dla rodziny.

Opublikowano

Ja gdy się wczoraj dowiedziałem.....   do tej pory nie wiem co napisać , przyłączam się do kondolencji dla rodziny.

Kurcze dopiero w sobotę go poznałem , a w niedziele miała miejsce taka tragedia.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.