sbogdan1 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2017 Dzisiaj dotarł do mnie kalendarz wszystko super wyszło Boguś dzięki Dzięki Łukasz ...super że się podoba.
Łukasz.S Opublikowano 3 Grudnia 2017 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Wszystko gra, ale moja córka chce mieć kalendarz u siebie w pokoju a ja w kuchni i mamy ,,wojnę,, ????
sbogdan1 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2017 No to faktycznie nie wesoło A może niespodziankę jej zrobić i nad plakatowym coś pomyśleć.Umieściłbym wszystkie modele na jednej stronce.Wtedy bym Ci wydrukował i nakleił na sztywna piankę. albo prześlę Ci plik i oddasz sobie do druku.Pomyśl
Łukasz.S Opublikowano 3 Grudnia 2017 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Fajny pomysł z tym plakatem. A nie masz jakiegoś podobnego projektu żebym zobaczył jak to wygląda ????
sbogdan1 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2017 Łukasz gotowca nie mam, znajdę chwile to coś zaprojektuje i sobie zobaczysz. Tak na szybko zrobiłem ...oczywiście trzeba by dopracować układ fotek + ramki nieco inne tło przeredagować tytuł Dodać kalendarium na cały rok.
Łukasz.S Opublikowano 3 Grudnia 2017 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Już mi się podoba. Z drugiej strony nie chce Ci głowy zawracać ????
sbogdan1 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2017 No chyba że nie zależy na kalendarium tylko jako plakat to było by prościej.Wtedy zatytułować ,,Samoloty RC,,
Łukasz.S Opublikowano 4 Grudnia 2017 Opublikowano 4 Grudnia 2017 To może być bez kalendarza więcej zdjęć wejdzie ????
stema Opublikowano 4 Grudnia 2017 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Wszystko gra, ale moja córka chce mieć kalendarz u siebie w pokoju a ja w kuchni i mamy ,,wojnę,, Zapytaj Bogdana o zgodę, idź do xero i będziesz miał dwa kalendarze.
sbogdan1 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2017 To może być bez kalendarza więcej zdjęć wejdzie Łukasz OK coś się wymyśli, córcia będzie zadowolona. Zapytaj Bogdana o zgodę, idź do xero i będziesz miał dwa kalendarze. Nie wierzę, a Ty dalej swoje ... Myślałem że temat już dawno zamknięty. Widzę że lubisz robić sobie ,,wycieczki,, przedtem w wątku RC Kęty a teraz tu. Nawet prośbę moderatora masz w głębokim poważaniu. Wyświadcz mi przysługę i wyjaśnij wszystkim o co chodzi z ta zgodą Z tym xero pozostawiam bez komentarza
stema Opublikowano 4 Grudnia 2017 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Nie wierzę, a Ty dalej swoje ... Myślałem że temat już dawno zamknięty. Widzę że lubisz robić sobie ,,wycieczki,, przedtem w wątku RC Kęty a teraz tu. Nawet prośbę moderatora masz w głębokim poważaniu. Wyświadcz mi przysługę i wyjaśnij wszystkim o co chodzi z ta zgodą Z tym xero pozostawiam bez komentarza Nie bardzo rozumiem Bogdan o co chodzi? Pomyślałem tylko, że Łukasz może w ten sposób sporządzić sobie drugi kalendarz. I tyle.
sbogdan1 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2017 Ubawiłem się najpierw drążyłeś temat na RC Kęty że podpisuje swoje foty.i wszystko co z tym związane, teraz odwracasz kota ogonem. No proszę Cię Nawet gdyby poszedł sobie zrobić odbitkę to wcale nie muszę o tym widzieć Zamówił, kupił ,może sobie zrobić z tym co chce, jak chce i gdzie chce,nawet zrobić odbitkę. Ameryki nie odkryłeś że można zrobić odbitkę Z kilometra czuć swąd Twojego sarkazmu. Jest takie powiedzenie ,,Żyj i daj żyć innym,,
stema Opublikowano 4 Grudnia 2017 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Przepraszam jeśli nieświadomie wzburzyłem cię. Więcej pogody Bogdan Ci życzę.
maxiiii Opublikowano 4 Grudnia 2017 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Wyświadcz mi przysługę i wyjaśnij wszystkim o co chodzi z ta zgodą Pewnie chodzi o prawa autorskie i rozpowszechnianie.
sbogdan1 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2017 Pewnie chodzi o prawa autorskie i rozpowszechnianie. Tak dokładnie tak jak piszesz Marek i to doskonale wiem, ale to gadanie o zgodzie to takie pitolenie za przeproszeniem, to ma całkiem inne podłoże a tyczyło się to kiedyś wątku na RC K. wyjaśniłem dlaczego podpisuję foty. No i oczywiście nie spodobało się panu i nastąpiło drążenie tematu.Potem aby było ciekawiej ten że sam pan musiał swoje trzy grosze dodać odnośnie filmików które zamieszczam na YT a następnie tutaj....no ręce opadają To tak w telegraficznym skrócie. Reasumując... prawa autorskie to osobna bajka. Do tej pory nie jednej osobie już udostępniłem bądź przesłałem foty swojego autorstwa i nie było nigdy z tym problemu. Udostępniam też galerie z pikników tudzież z zawodów szybowcowych, tak jak to miało miejsce np w Lipowej tego roku. Można powiedzieć że taka inicjatywa ,,charytatywna,, a skoro komuś się podobają to dlaczego tego nie udostępnić. Jak ktoś chciałby wykorzystać komercyjnie no to wtedy można mówić o prawach autorskich i pozwoleniu. Z resztą na stronie Model Partner tez jest kilka moich fotek i wszystko jest OK ku obopólnej radości.
maxiiii Opublikowano 4 Grudnia 2017 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Co do samych zdjęć to do niczego nie można się doczepić. W życiu nie zrobiłem ani jednego tak dobrego zdjęcia:(
Apathor Opublikowano 6 Grudnia 2017 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Bogdan to jest solidna firma. Obfocił modele, wyretuszował, zaprojektował kalendarz, załatwił drukarnie i wysłał do odbiorców. Moje kalendarze dotarły elegancko zapakowane. Mogłem nimi obdarować zaprzyjaźnione osoby. Wszyscy szczęśliwi. Podziękowania dla Bogdana za dobrze wykonana prace. 1
endriuRC Opublikowano 12 Grudnia 2017 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Kalendarz 1 klasa dziękuje w imieniu swoim i Mxs'a
Rekomendowane odpowiedzi