wojcio69 Opublikowano 19 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 No bez przesady. Miniona 3,4m i 3,4kg oraz Fascination 3,4m i 2.9kg. Oba startowały z ręki. Wysłane z mojego SM-J701F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubu2 Opublikowano 19 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Wymyślają takie cudaczne rozwiązania, "bo siły w ręcach nie mają". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Dzisiejszy, pierwszy start Montany z wózka. Pampers poprawiony i w górę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszj Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Pytałem i nie doczekałem się odpowiedzi po co do startu Montany wózek? Modeł łatwy do dobrego uchwycenia, chyba nie jakiś mega ciężki. Jakoś nie rozumiem po co tyle zachodu z tym wózkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Darku, a kto bogatemu zabroni? Przypuszczalnie po świętach będzie Jurek wyrzucał model z ręki Musi się z nim oswoić, uwierzyć w swoje możliwości itd., etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 To wózek i Montana kol. Waldka (koma22) - zdjęcia w poście #14. Ja się szybciej wózka dla siebie dorobię Ale dzięki za dobre słowo itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Od 9ciu lat startuje z poniższego wózka modelami. Przez te 9 lat ani razu nie uszkodziłem modelu podczas startu, a modele sporo wylatały. Teraz można się zastanowić ile % startów z ręki takiego modelu by się powiodło. Nie widzę powodu żeby to zmieniać. A modele lekkie i z dobrym chwytem kadłuba to i z krzesełka można rzucić jeśli tylko taką potrzebę ktoś poczuje. Najlepiej niech każdy sobie startuje jak uważa. Cały wózek jest wycięty ze sklejki 8mm, dotoczyłem tylko krótkie ośki do łożyskowanych kółek od wózka dziecięcego. W podstawie są otwory regulacyjne, tak że kąt doświadczalnie dobrałem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Jurku przepraszam, za pomyłkę, ale jest to kolejny dowód na to, że jestem tylko człowiekiem Maciej, dokładnie jak napisałeś - co kto lubi i mu pasuje. Onegdaj moja Minimoa była "strzelana" z gumy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Od 9ciu lat startuje z poniższego wózka modelami. Przez te 9 lat ani razu nie uszkodziłem modelu podczas startu, a modele sporo wylatały. Teraz można się zastanowić ile % startów z ręki takiego modelu by się powiodło. Nie widzę powodu żeby to zmieniać. O to ,to Macieju . O to,to ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi