Jump to content

Akcja Goledzinów prawdopodobnie ostatnie zawody Aircombat

Wodzu 7

Recommended Posts

Posted

Zapraszamy na zawody Aircombat w kategorii l i ll WS do Goledzinowa kolo Wroclawia w dniu 11.10.2008 r. Przyjazd i rejestracja zawodnikow do godz.10. otwarcie zawodow 10.30 pierwsze loty godz.11.Zgloszenia do Zbyszka Wdowikowskiego nr tel.0 512110946 lub na maila wdowi2@o2.pl .Dojazd z Wroclawia droga na Oborniki Slaskie za miejscowoscia Pęgów po lewej stronie widac boisko pilkarskie i hangary na terenie lotniska motolotniarzy.Pozdrawiam Wojtek.

Posted

Dopiszę jak to było z Corsairem Piotka ze zdjęcia powyżej:

Ten F4U trafił w coś innego (co szybko spadło), a następnie latał przez pewien czas, aż nagle skrzydełka się złożyły i bardzo szybko przyfrunął do ziemi i się zepsuł jak widać.

pozdro

Posted
a następnie latał przez pewien czas, aż nagle skrzydełka się złożyły

to tak samo jak w Pabianicach.

Guest miszczu
Posted

No po Pabianicach powiedziałem sobie, że będe lądował po tryknięciu i sprawdzał czy skrzydło całe ale adrenalina wzięła górę nad rozsądkiem.... No i efekty widoczne na zdjęciu :twisted:

P S Dj. Może jakś film z zadowów albo ten z nad lotniska? :)

Posted

Na razie nima, sam nie wiem który gdzie byłem.

W WWI tradycyjnie wygrał Marek, a WWII (też ostatnio tradycyjnie :) ) Ruda z Czech.

pozdro

Posted

Rozwaliłem Ballilę, ale reszta bez szwanku. Myślę jednak Celuloza nie jest najlepszym miejscem na takie rozrywki, mamy z Marcinem inną koncepcję.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.