robert.pilot Opublikowano 6 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 Idealny kolor , zeby wykonac pierwszy lot w Wigilie Wloz jeszcze Mikolaja do kabiny A pomyślę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 6 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 Pomyslisz z Mikolajem , czy lotem w Wigilie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 6 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 Myślę nad lotem w Wigilię... ale mogę nie wyrobić się, oblot mam w planach na wiosnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 12 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 Skrzydło złożone... jeszcze tylko serwa i popychacze, ale to pod koniec, jak całą instalację podłączę. Skrzydełko waży 920g. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 13 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 No brzwo ziomek !!! Bedzie lot w wigilie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 13 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Jak pogoda dopisuje, latam co rok pierwszego stycznia o 12.00. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 13 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 To prawie tak jak Wisla z Cracovia ! Oni tez graja w Nowy Rok CO ROK ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 14 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 To prawie tak jak Wisla z Cracovia ! Oni tez graja w Nowy Rok CO ROK ! No właśnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 14 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 Nie mogłem się powstrzymać... i skrzydełko dostało życie... Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 7 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Silnik, zbiornik paliwa zamontowane, instalacja paliwowa, moduł podgrzewania świecy podłączone. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 16 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 Część dziobowa modelu zakończona... Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 16 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 Robi sie goraco Robert !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 17 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 Takiego ładnego motorka to aż zal chować pod osłonę może trzeba zrobić przeźroczystą Saito - moim zdaniem najlepsze...Od czoła motorek będzie trochę widoczny... Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Robi sie goraco Robert !!!Oj tak, na samą myśl o oblocie zalewam się zimnym potem. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 17 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 Pomimo, że to ściągacz jest lekki i ma prpoporcje samolotu tutrystycznego. myślę ze Cię pozytywnie zaskoczy, czekam na dalszs relacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 17 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 Pomimo, że to ściągacz jest lekki i ma prpoporcje samolotu tutrystycznego. myślę ze Cię pozytywnie zaskoczy, czekam na dalszs relacje.Jeszcze nie ważyłem całego modelu. Z ważenia poszczególnych elementów wyjdzie poniżej 3000g. Będzie to dobry wynik dla tego silniczka. Jak i dla mnie, tyle chciałem osiągnąć. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 22 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Pierwsza przymiarka... Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Jako ojciec chrzestny modelu jestem pod wrazeniem !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 22 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Dziękuję... jeszcze trochę detali dojdzie... Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Przod wyglada jak geba jakies typka ze wschodu ze zlotymi zebami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Cytując W. C. Cały świat zjeździłem, ale takiej czerwonej mordy w życiu nie widziałem. Ja już dawno bym przymiarke zrobił ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi