Shock Opublikowano 14 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 Hej. Postanowiłem zareklamować bo warto. Firma gdzieniegdzie pojawia się w dyskusjach,było kiedyś coś na forum,ktoś przedstawiał tłumik wykonany w tej firmie http://alu-nester.com/pl/strona-glowna/ Ja skorzystałem przy przeróbce wydechu ,właściwie kolektorów. Zrezygnowany w poszukiwaniu rurek teflonowych przypomniałem sobie ostatecznie o Alu -nester. Szybki telefon,bardzo miła ,rzeczowa rozmowa,kilka opcji do wyboru -od nowych kolektorów,rurek teflonowych po przedłużenie starych. Wybrałem opcję trzecią i po krótkim czasie oczekiwania dotarła przesyłka. Usługa wykonana mega profesjonalnie co widać na fotce,w uczciwej cenie i dodatek w postaci naklejki firmowej i t-shirta Bardzo polecam,warto zapamiętać.Nie dość że modelarz to jeszcze fachowiec wysokiej klasy a z takim się dobrze rozmawia bo wie o co nam biega. http://alu-nester.com/pl/strona-glowna/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszczech Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Ja również mam od AluNestera tłumik do pięćdziesiątki i podwozie węglowe do modelu 2,7 m. Jak ktoś zobaczy podwozie węglowe z tej firmy to nie zechce już żadnego innego Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacFlyer Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Podwozie extra 300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nester-alu Opublikowano 19 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 Naprawiamy i robimy nowe.Jeżeli masz uszkodzony wydech skontaktuj się z Alunester.com spróbujemy naprawić lub zrobimy nowy. Poniżej puszka MVVS-a przed i po naprawie.Oraz na prośbę klienta zrobiona nowa. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicior Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Ja właśnie stałem się właścicielem tłumika typu Pitts Slimline do DA35 z AluNester. Jakość wykonania jest po prostu rewelacyjna! Waga 140g. Jak się będzie sprawował dam znać około polowy sezonu. A wygląda tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 usunięto, wysłałem PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi