Wojtass_nt Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Na wstępie witam po kilkuletniej przerwie tu na forum Z chłopakami chcemy wrócić do ESA i wszystko było fajnie do momentu kiedy nie dotarliśmy do poszukiwań legendarnego silnika Czy Tower Pro 2408-21T jest jeszcze w ogóle w sprzedaży? Żaden polski sklep go nie ma. Czy może istnieje jakiś poważny konkurent o którym nie wiem? Kiedyś kilka osób z czołówki latało na Emaxach- tylko których dokładnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Jako zamiennik 2408 sa teraz silniki 2212 1400kv do smigla 8x4. Jezeli chodzi o emaxy to dostepne Cf2822 1200kv wymagają śmigła 9x5. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Emax CF2812 1534kV znacznie lepsze, z pomarańczowym śmigłem osiem cali. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Są jeszcze trochę mocniejsze dys lub rctimer d2826 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wodzu 7 Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Mam do odstapienia 2408-21 w wersji gold -nowy i chyba dwa używane czarne.Jak Cię cośinteresuje to daj znać. Pozdrawiam Wojtek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Też mam co najmniej dwa - typowo srebrne i pewnie na części też coś jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi