marcin668 Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 ja tam mogę jechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 10 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Na klifie w tym roku bylem ze 4x najfajniejszy pobyt pod namiotem mialem watpliwosci co do spania .. ze sam noc ..wilki na klifie a okazało sie ,że życie imprezowe zaczyna się tam wieczorem ...byli zagraniczni turyści najfajniejsi Rosjanie ..zakochani... dziewczyny .ogladajace wschod słonca ..całkiem inny pobyt . Sprzatalismy teren najwazniejszy KROL zcinal trawe / podziwiam za kondychę Mechelinki-Betlejem...ja by nie dostać opierdolu zbieralem kamienie,śmieci ,wywozilem butelki..codziennie . 2 Król załatwił gościa z kosiarką i traktorem wyciał ladowisko..pozostało pozbierać za usługę kasę . ktorą ofiarowało niewielu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 12 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 powiało 7-8 a w +33 BAJKA...piore stringi mojej może bedę spuszczony ze smyczy na zawody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 12 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 Stringi są złe na zawody. Nic nie zatrzymają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 12 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 Stringi są złe na zawody. Nic nie zatrzymają .nie zrozumialeś! ...piore żonie...w nagrodę może pojadę- choć deszczowo ale to się wciaz zmienia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 12 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 To jak wyjeżdzasz to po co jej stringi? Lepiej bez 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 17 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 Chłopaki byli, piwo razem pili, latali podobnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 19 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 No cóż, zawody, zawody i po zawodach. Jako mało utytułowany zawodnik nie będę się wypowiadał, tytułów nie przybyło ! Zresztą modele też musiałem rzucać nie tak jak trzeba... i raczej nie sobie... Z Jankiem mijaliśmy się w milczeniu i pogardzie Jednak dotrzymałem słowa i piwo było Do tego, jak zwykle miałem dużo do powiedzenia, zazwyczaj nie na temat... Nie tylko na forum się wymądrzam ! Zapraszam wszystkich chętnych na Puchar Wisły ! Będzie można polatać i posłuchać mojego wymądrzania ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 19 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 Będzie można polatać i posłuchać mojego wymądrzania ! Piszę się na to, na piwo również, które ja stawiam (jeśli będzie z kim jechać a chyba kompan się znajdzie ) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 20 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2018 No cóż, zawody, zawody i po zawodach. Jako mało utytułowany zawodnik nie będę się wypowiadał, tytułów nie przybyło ! Zresztą modele też musiałem rzucać nie tak jak trzeba... i raczej nie sobie... Z Jankiem mijaliśmy się w milczeniu i pogardzie Jednak dotrzymałem słowa i piwo było Do tego, jak zwykle miałem dużo do powiedzenia, zazwyczaj nie na temat... Nie tylko na forum się wymądrzam ! Zapraszam wszystkich chętnych na Puchar Wisły ! Będzie można polatać i posłuchać mojego wymądrzania ! Jak zwykle Piotr żartowniś...pomagał mi na zawodach polewał piwo ale na nocleg nie dojechał do Mechelinek a było wesolo..pomagalem pani Wiesi obsługiwać kolegów były rybki/ okoń "galanci" 1kg 1o zl fladra 8 zł łosoś w piątek 35 zl po tym terminie okres ochronny/ zawody b. fajne dużo do myślenia dały dużo nauczki ...lepiej polatać niż grzać bambosze w domu...Na Puchar Wisły jadę . Rafał wyjedzcie 1 dzien predzej wstapcie do mnie na siusiu-nocleg i potem pojdziemy razem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 30 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 No i pierwszy sukces Backa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommyTom Opublikowano 30 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 Ci to mają zajoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 30 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 Gość ma znakomitą stronę na YT z latania modelami retro .Warto pooglądać jego filmy.Nawet lata szybowcem polskiej firmy . Nie wiem co to za miejscówka ale do latania zboczowego bajeczna . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabolo Opublikowano 30 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 Gość ma znakomitą stronę na YT z latania modelami retro .Warto pooglądać jego filmy.Nawet lata szybowcem polskiej firmy . Nie wiem co to za miejscówka ale do latania zboczowego bajeczna . Walter Clark Cornwall UK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mundek Opublikowano 30 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 Teraz cos z mojego " podworka" Zapraszam Wladek. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 1 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 ... i po Pucharze Wisły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songbird Opublikowano 1 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 Gość ma znakomitą stronę na YT z latania modelami retro .Warto pooglądać jego filmy.Nawet lata szybowcem polskiej firmy . Nie wiem co to za miejscówka ale do latania zboczowego bajeczna . Walter Clark Cornwall UK Nie wiem czy to to samo miejsce, o którym razem myślimy (Walter Clark), ale zbocze z YT to znane w Kornwalii miejsce do latania: Perran Sands Park. Doskonały dojazd, świetnie warunki i widoczność. https://www.google.pl/maps/dir/50.3753057,-5.1449022//@50.3759041,-5.1479335,13z/data=!4m2!4m1!3e0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszj Opublikowano 1 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 ... i po Pucharze Wisły 20180930_162843 (Large).jpg A ja się zastanawiam czemu w nagrodę zwycięzcy dostali stateczniki do desek surfingowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 1 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 Co by nie pisać, gratulacje dla zdobywców Pucharków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin668 Opublikowano 3 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 Darku co do jednego masz racje (zastanawiaj się ,zastanawiaj) są to stateczniki ale od RESPECTA taki model F3F o którym pewnie nigdy nie słyszałeś !!! I nie są to tanie rzeczy !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi