janegab Opublikowano 17 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 (edytowane) Edytowane 17 Października 2018 przez janegab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabork Opublikowano 17 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 przekop Mierzei Wiślanej rozpocząłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 17 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 A po co grila psujecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matijus Opublikowano 17 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Model skretowany i próba jego wydobycia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d2f Opublikowano 17 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Będzie obserwator podziemny?.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dimmus Opublikowano 17 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Będą zawody na celność przelotu, kto nie trafi bierze model pod pachę i do domu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabork Opublikowano 17 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 "pod pachę" ...do wora... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 17 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Tarcze postawić trzeba na wylocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 17 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 a nic nie wieta...to wykop pod zjeżdzalnie po modele ..ladowanie bedzie na dole..zawsze bezpieczniej i będą szybko robione kolejki.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 17 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpazo Opublikowano 17 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Stanowisko Strzeleckie do strącania modeli . A szczególnie Jurka M. ZA DOKUCZANIE SŁABSZYM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 17 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 17 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Słabszym pomagam. Dokuczam gadułom które tylko gadają ze są najlepsze A poza tym lubię Grila bez takich udziwnień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 17 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Dla mnie zagadką jest co zostało edytowane w pierwszym poście. Ten tunel do myślisz dla grilla? Za dużo powietrza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 17 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Mi się podoba robota mojego imiennika. Po pijaku nie będzie trzeba schodzić z górki do lądowania, a i doczłapać się na krawędź, jest łatwiej Dla mnie zagadką jest co zostało edytowane w pierwszym poście. Ten tunel do myślisz dla grilla? Za dużo powietrza. To jest grill gril Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 17 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Ja ląduje z górki. Nie muszę złazić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 17 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Ja ląduje z górki. Nie muszę złazić Ja jestem za wysoki, stawiam duży opór wiatrowi, przez co utrudnia mi to prawidłowo machać kijkami. Jak se zamontuje stabilizator, może będzie łatwiej. W końcu w Wicherku się sprawdzał ! Cały czas pracuję nad zwiększeniem masy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 17 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Wolfram wsadź se w gacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 17 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Chodzę z mosiądzem (nawet ołów od jednego forumowego kolegi w prezencie dostałem, bo sam se zrobić nie mogę przez 3 lata), bo bardziej złoto przypomina i lans większy, ale nie pomaga. Zbyt wysoko środek ciężkości. Myślałem już nad zasobnikiem w skarpetkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 17 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Złote jądra proponuje. SĆ się poprawi Ostatecznie w ołów. Ciepły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi