Gość Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 To drugie to na ogon ew. "na nos" jest, ze sterowaniem kółkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
model Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Oki niedopatrzyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
model Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Mniej wiecej tak to wyglada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Zobacz, czy coś takiego wykombinujesz: post Electriflier z 06/02/2014 https://www.modelflying.co.uk/forums/postings.asp?th=90835&p=5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
model Opublikowano 21 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 Cześć, pogoda wczoraj dopisała także mozna bylo troszkę polatać p 47, sześć startów i lądowań po okolo 10 min każdy, kamuflaż jeszcze niepełny ale w lakierni robią co mogą śmigiełko przydało by się zmienić z 11 na 12 cali ale to juz nie na tym silniku, na wiosnę pomyslimy nad zmianą 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tender79 Opublikowano 10 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 Cacko! Wygląda obłędnie!!! Mój się niestety rozbił - łoże silnika zostało za słabo wklejone i urwało się w czasie lotu, śmigło odcięło pół przodu Było widowiskowo i trochę straszno. A Twój bajka, masz jakieś filmy? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
model Opublikowano 10 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 Dzięki wielkie . Niestety na dzień dzisiejszy filmów brak, ale na święta szykuje się tydzień urlopu i wybieram się w rodzinne strony, razem ze mną p47 i może f4U jeśli bedzie gotów do oblotu ,jesli pogoda bedzie łaskawa i bedzie można polatać na pewno coś nagram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
model Opublikowano 15 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2019 W lakierni troszkę ruszyli z pracą i jedna strona kadłuba wymalowana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
model Opublikowano 6 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Cześć, pomimo tego iż pogoda dzis nie rozpieszczała (zimno, ponuro i wiało) przy okazji oblotu spitfire udalo się troszkę polatać p 47, także wrzucam obiecane filmiki z lotów ( udało się dziś zwerbować operatora kamerki ) już w pełnym malowaniu. Dużo tego latania nie ma bo palce odmawiać posłuszeństwa przy tych temeraturach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Też lądowałem na takiej drodze. Wyższa szkoła jazdy, panie! Czy mi się wydaje, czy zadziera przy dodaniu gazu? Jeśli tak, to warto zwiększyć skłon lub zmiksować throttle z wychyleniem SW w dół. Jeśli zadziera cały czas, to może oznaczać za duży kąt zaklinowania płata/statecznika poziomego. Ale może mi się wydaje. Efektowny model. Gratki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
model Opublikowano 6 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Myślę że była to kwestia sc przy malowaniu zamalowałem znaczniki na skrzydlach i zapomnialem o tym doszła do tego waga domalowanego kadłuba, niby nic ale ustawienie baterii trzeba było skorygować, dlatego przed lotem wyważylem samolocik mniej wiecej na czuja i dlatego mu się troszkę zadzierało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi