jarek996 Opublikowano 4 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Nonsens, z nikim nie walczę. Zartowalem tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 4 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 I znowu Tomek ma rację, a ja chyba do podstawówki wrócić powinienem. Mój poprawiacz coś przy tym słowie sugerował, ale go zignorowałem i efekt widać czarno na białym. Nie będę tego poprawiał, być może ku uwadze i przestrodze dla innych tu piszących. A tak poza tym, to faktycznie do woli za kosiarką "polatałem" i krokomierz z telefonu pokazał mi, że "przeleciałem" całe 6,3 km. Nogi mi po kolana weszły do d...i siedzę teraz i się regeneruję. Wiadomym "lekarstwem" ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 4 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Walczysz TYLKO z Markiem , czy ze wszystkimi ? Mnie tez raza bledy , sam robie ich dosyc malo ( od zawsze bylem wzrokowcem ) , ale reaguje tylko jak ktos walnie takiego "babola" , ze ciezko byloby mi zasnac , gdybym nie interweniowal. Polacy pisza coraz gorzej ( nie wiem czy to wina szkoly , czy czasow ) . Dzisiaj wszystko szybko , skrotami , SMSem i nikt sie niczego nie wstydzi ( a na 100% nie tego , ze wali byki ). Zreszta zawsze moze pokazac zaswiadczenie , ze jest dyslektykiem Kiedyś nie było "dyslektyków" bo ojciec miał pasek.. A o język trzeba dbać, bo niedługo się nie zrozumiemy (jak angol z jankesem). Mnie zwracanie uwagi na moje "babole" nie irytuje, i bynajmniej nie zamierzam się obrażać(mogę tylko podziękować), Też nieraz proszę adwersarzy by poprawili swój błąd(a niektóre wynikają po prostu w czasie klikania) bez cienia przygany z mojej strony... ot, uważam, że błędy się zdarzają, i trzeba je poprawiać. I tyle.. Nawiasem, kiedyś przypadkiem trafiłem na jakiś młodzieżowy blog, tak na oko przełom gimnazjum/liceum, tam byście dopiero zobaczyli "polszczyznę"... Niektóre wpisy musiałem czytać kilka razy, by pojąć o co w nich chodzi... (a w wulgarności dziewczyny bardzo prześcignęły chłopców..) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 6 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Do imienia mojego młodego koteczka-rozbójniczka doczepiono, jak na razie, dwa przymiotniki i teraz nazywa się on "Blady Zenek" lub też "Wyprany Zenek", bo też i jest taki rozkosznie "wypłowiały". Wczoraj za to posmakował autentycznej krwi /myszy tylko "wymamlał"/, bo też i złapał sobie w żywopłocie jednego z egzystujących tam ptaszków i dobrał się mu do wnętrzności, konsumując przy okazji upierzenie ofiary. A pozostałe resztki zaraz porwały sroki, te mające blisko w gałęziach młode potomstwo. Ponieważ wspomniałem Wam o nowo pozyskanym przez Kićkę miejscu do spania, więc i fotka to dokumentująca: a książka obok to upominek czekający na przyjazd "nawiedzonej kociary" , czyli mojej córci. I tyle na razie. Idę czytać dzisiejszą gazetkę, w tym we wkładce historycznej wyjaśnienie przyczyn, dla których Stalin zamordował szefów Bundu. A w mojej encyklopedii lotniczej, produkcji pana Włocha, dojechałem już do sprzętów latających II WW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 13 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 :-€ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 13 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 U mnie to normą sie stało takie przynoszenie. Myszy,szczury,ptaki,za każdym razem muszę nagrodzić stosowną karmą a w zamian mam padlinę upolowaną.Taki to już charakter i instynkt łowcy czyli KOTA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 13 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 :-(( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 21 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 :-(((( U Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 http://www.pozytywniej.pl/upload/e7ef53e35b961559f85a7a01a21bffff4815.jpg (zamiast fotki wstawiam link żeby znowu kogo nie ubodło, choć "wyrazy" czysto polskie... A kto zajrzy - sam sobie winien...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi