robert.pilot Opublikowano 9 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 Spoko... ja zawsze podczas odpalania smycz chowam sobie pod koszulkę co by losu nie kusiła... Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 9 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 Słuszna uwaga Robert, jakoś człowiek tak w emocjach nie zwraca uwagi Najczęściej widzi się to u kogoś a samemu zapomina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacekecaj Opublikowano 12 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 Aby nie było, że model niekompletny - wczoraj dostał pyszczek Teraz pozostaje czekać tylko na lepszą pogodę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacekecaj Opublikowano 27 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 Tym razem pogoda była łaskawsza i oblot już z "pyszczkiem". Po kilku pstryknięciach trymerem, ustawieniu mniejszego wychylenia i EXPO na sterze wysokości wszystko poszło dość płynnie. https://youtu.be/HZeXFdggFhY Przy okazji podziękowania dla Tomka - operatora i Darka za cenne wskazówki . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 27 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 Piękny "pyszczek"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 28 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Gratuluję ! Piękny model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyra63 Opublikowano 28 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Jeszcze raz gratulacje -fajny model i tym razem fajnej jakości , ciekawie zmontowany filmik . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 28 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 No teraz to całkiem fajnie ale ładny, mały kołpaczek to by się przydał do pełni szczęścia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacekecaj Opublikowano 28 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Dzięki za miłe słowa. Witam Rafale - jak nie pyszczek, to teraz jeszcze kołpaczek !?!? . Właśnie wczoraj przywiózł go kurier i następny filmik mam nadzieję będzie bez zastrzeżeń . Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 28 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Wiesz że się droczę ale dzięki temu model będzie kompletny i będzie wyglądał świetnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andgdy Opublikowano 26 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 Witam. W jakim sklepie można nabyć tan model? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacekecaj Opublikowano 26 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 Witam. Np. Ricu - Modelsport, https://riku.pl/towar/sea-279-rans-s20-raven-model-samolotu/p/kontekst/3828/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacekecaj Opublikowano 14 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Mała aktualizacja. Model dostanie inny silnik - mianowicie Roto 25. Poprzedni - RCGF 20 dawał sobie dość dobrze radę, ale miałem problemy z wyważeniem modelu i musiałem dołożyć trochę ołowiu. Ponieważ Roto - 25 jest cięższy, będę miał problem z głowy a i delikatny nadmiar mocy się przyda. Po małych konsultacjach z kolegą Pawłem (pawel), silnik odpalił i zaczynam jego docieranie.? https://youtu.be/WJK1kks7XcE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi