AndrzejC Opublikowano 19 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 Mam pytanie do kolegów którzy sie zajmują replikami broni. Potrzebuję parę karabinów, pistoletów rewolwerów z epoki Al Capone. Tommy Guny Colty itp. Nie muszą być nowe, mogą być nawet uszkodzone. Repliki będą służyć jako dekoracja lokalu i będą pomalowane na jeden kolor i na stałe będą montowane na ścianach. W związku z tym poszukuję jakiejś firmy, która sprzedaje takie zabawki. Najlepiej jak najtaniej Może ktoś wie coś na ten temat? Niby w internecie pełno tego, ale jak się zacznie szukać, to w sumie niewiele można znaleźć. Sprawa jak najbardziej poważna i dość pilna. Proszę Kolegów o pomoc. Jakby co, to informacje na skrzynkę. A.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nitromaniak Opublikowano 19 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 W zabawkowym patrzyles? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejC Opublikowano 19 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 Zabawki nie bardzo się nadają, bo to jednak wygląd musi mieć niezależnie od tego ,że będzie pomalowane. A.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 19 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 Andrzej - na aledrogo i nie tylko jest oferta takiej broni idealna dla Ciebie z tym, że nie najtańsza. To o co pytasz wytwarza firma Denix, jest tego sporo w sieci. Postaram się też trafić na coś z innych źródeł ale to nie będzie na jutro. Gdyby to miała być "broń" XIX wieczna to już podałbym linki ale Twego okresu nigdy nie przeglądałem bo nie interesował mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nitromaniak Opublikowano 19 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 Denix sobie zyczy koszmarne pieniadze jak na zabawke udajaca bron palna. Za 900zl Thompson m1928 to duzo za duzo m,oim skromnym zdaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 19 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 Mówiłem, że tanio nie będzie ale to repliki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 20 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 A tak po modelarsku, kupić jeden i zrobić odlewy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 20 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 Chyba najwięcej tego typu zabawek znajdziesz na... odpustach.. Można by tym całą armię uzbroić... (a my kupujemy od Amerykanów... ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 20 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 Zabawki zabawkami, a repliki replikami , sam musisz zdecydować. Tu masz link z replikami ale tanio nie będziehttps://www.sofmilitary.co.uk/1920-s-gangster-tommy-gun-set-chicago-typewriter-and-45-pistol.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi