Grzesiek Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Troche poczuwam się do winy za tą burzę.Miało być jak z niczego zrobić coś przy odrobinie chęci,a wyszło jak zwykle inaczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 nie poczuwaj się do winy i nie posypuj głowy popiołem bo to bez sensu dzieki Twojemu postowi pojawiło sie coś nowego, lepsza czy gorsza technologia ale zawsze... sprawdza się, Amerykanie buduja zestawy, -tanie. lata toto wcale niezle...Może się za chwilę okazac że ktoś Spitfire'a zbuduje wg tej technologii lub inne latadło. A materiał konstrukcyjny ciekawy, technologia wykonania tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 "Tak się buduje modele to żartobliwa próba metody.".......NIE,to nie jest próba to jest metoda i technologia ... tu link do producenta https://store.flitetest.com/flite-test-crafty-kit-flt-5010/p791877 a tu wykaz modeli oferowanych modeli wg tej technologii ... https://store.flitetest.com/standard-diy-airplanes/c12700 i tu tez kolejny https://store.flitetest.com/flite-test-viggen-speed-build-electric-airplane-kit-700mm-flt-1010/p673674 Tylko, że modelik z tego tematu oprócz pianki oklejanej papierem nie ma nic wspólnego z technologią propagowaną przez Flite Test. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Przypomina mi się powiedzenie - "zapomniał wół, jak cielęciem był"... Nie każdy człowiek na tym świecie ma wypasioną modelarnię i pensję starczającą na zakup 1000 nadajników Flysky 6... Czy to jest modelarstwo - oczywiście. Czy należy się z tego śmiać i szydzić - oczywiście nie. Raczej wywołuje uśmiech i przywołuje wspomnienia, jak w młodości marzyło się o ulotnieniu jakiegoś modelu. Nawet najprostszego. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Patryk Sokol Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Ale Wy macie problemy... Bawi się, ma frajdę? No to kij Wam do tego. Totalnie nie rozumiem tego podejścia - zamiast cieszyć się, że jest nas więcej, ze powstają dziwne rzeczy, że coś w powietrzu lata, to macie dywagacje czy to już modelarstwo czy nie... Zajmijcie się lepiej czymś zabawnym, a nie nadymaniem się własną wyższością. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Przypomina mi się powiedzenie - "zapomniał wół, jak cielęciem był"... Nie każdy człowiek na tym świecie ma wypasioną modelarnię i pensję starczającą na zakup 1000 nadajników Flysky 6... Czy to jest modelarstwo - oczywiście. Czy należy się z tego śmiać i szydzić - oczywiście nie. Raczej wywołuje uśmiech i przywołuje wspomnienia, jak w młodości marzyło się o ulotnieniu jakiegoś modelu. Nawet najprostszego. ....[Czy to jest modelarstwo - oczywiście. Czy należy się z tego śmiać i szydzić - oczywiście nie.....] Brawo Ale Wy macie problemy... Bawi się, ma frajdę? No to kij Wam do tego. Totalnie nie rozumiem tego podejścia - zamiast cieszyć się, że jest nas więcej, ze powstają dziwne rzeczy, że coś w powietrzu lata, to macie dywagacje czy to już modelarstwo czy nie... Zajmijcie się lepiej czymś zabawnym, a nie nadymaniem się własną wyższością. Patryku, uwierz mi ,że nie mam ...bo sam dawno temu na wakacjach budowałem modeliki z trzciny które super latały a wszyscy mieli doskonałą zabawę Tylko, że modelik z tego tematu oprócz pianki oklejanej papierem nie ma nic wspólnego z technologią propagowaną przez Flite Test. ma bardzo wiele.....fun czyli zabawę i to chodzi....prawda ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi