Gość nitromaniak Opublikowano 23 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Od dwoch dni monitoring mojej pczaki zatrzymal sie. Dwa dni i zadnych wiesci. Czy trzeba gdzies zadzwonic, czekac? Czytalem, ze paczka potrafi wrocic do USA jak sie nia nikt nie interesuje. Tracking History October 21, 2019, 1:26 pm Departed WARSAW, POLAND Your item departed a transfer airport in OKECIE, WARSAW, POLAND on October 21, 2019 at 1:26 pm. The item is currently in transit to the destination. October 21, 2019, 11:25 am Departed MUNICH, GERMANY October 19, 2019, 8:56 pm Departed SAN FRANCISCO, UNITED STATES October 19, 2019, 4:56 pm Arrived SAN FRANCISCO, UNITED STATES October 18, 2019, 8:43 pm Processed Through Regional Facility SAN FRANCISCO CA INTERNATIONAL DISTRIBUTION CENTER October 18, 2019, 8:35 pm Arrived at Regional Facility SAN FRANCISCO CA INTERNATIONAL DISTRIBUTION CENTER October 18, 2019 In Transit to Next Facility October 16, 2019, 6:48 pm Arrived at USPS Facility 84198 October 16, 2019, 11:56 am USPS picked up item SALT LAKE CITY, UT 84106 October 16, 2019, 10:21 am Shipping Label Created, USPS Awaiting Item SALT LAKE CITY, UT 84105 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Poczekaj na WER Warszawa. Tu jest dopiero wesoło. Ja wczoraj otrzymałem paczkę po 1,5 miesiącu czekania i szukania po Polsce. A na WER warszawa trafiła dzień po wysłaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 23 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Niech poczeka na UC, wtedy jest jeszcze weselej .-) 2dni ? Co to jest w skali istnienia imperium rzymskiego ? .-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 23 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Śledzenie w USA pokazało mi że paczka błyskawicznie doszła do WER Warszawa ok 5 dni. Potem podnie jak u kolegów utknęła na jakieś 1.5 miesiąca. Potem pismo aby udokumentować co i za ile kupiłem (silnik elektryczny) potem cło , potem dalsze 2 tygodnie i paczka dotarła . I tak w sumie taniej niż w naszych sklepach . Na czasie mi nie zależało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nitromaniak Opublikowano 23 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Jakis czas temu zamawialem czesci do silnika i poszlo bardzo sprawnie: Tracking History January 2, 2019, 5:43 pm Delivered POLAND Your item was delivered in POLAND at 5:43 pm on January 2, 2019. December 30, 2018, 2:35 am Processed Through Facility POLAND December 29, 2018, 1:59 pm Departed WARSAW, POLAND December 26, 2018, 12:05 pm Departed ZURICH, SWITZERLAND December 24, 2018, 5:55 pm Departed MIAMI, UNITED STATES December 24, 2018, 4:30 pm Arrived MIAMI, UNITED STATES December 23, 2018, 11:12 pm Processed Through Regional Facility MIAMI FL INTERNATIONAL DISTRIBUTION CENTER December 23, 2018, 11:14 am Arrived at USPS Regional Facility MIAMI FL INTERNATIONAL DISTRIBUTION CENTER December 23, 2018, 11:14 am Arrived at Regional Facility MIAMI FL INTERNATIONAL DISTRIBUTION CENTER December 22, 2018, 2:56 pm Departed Post Office SEBASTIAN, FL 32958 December 22, 2018, 1:20 pm USPS picked up item SEBASTIAN, FL 32958 December 22, 2018, 9:57 am Shipping Label Created, USPS Awaiting Item SEBASTIAN, FL 32958 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 No moja wyslana była w Przemyslu. Po Kilku telefonach stwierdzili że ,,,, nie mogą jej odszukać, trafiła do Koluszek do działu przsyłek niedoręczalych. Co za idiota ją tam wysłał mając na etykiecie mój warszawski adres? Nie wiem. Z Koluszek przyszła w 3 dni. Wcześniej poczta zgubiła mi dwa razy jedną paczkę z Warszawy do Zabrza. Coś co miało isć 24h szło dwa tygodnie i jeszcze do tego kurier nie doręczył paczki do odbiorcy tylko do jakiegoś tam sąsiada nikogo nie informując. Paczkę wcześniej koleś zostawił ją pod wycieraczką.,,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 23 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Do mnie paczka wysłana z Lublina do Lublina szła 7 dni roboczych, odwiedzając Łódz i Warszawę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nitromaniak Opublikowano 23 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Kiedys zamowilem cos przez Allegro InPost ale nie paczkomaty tylko normalnie. Allegro chyba mialo podpisana jakas umowe wiec przesylka byla bardzo tania. Po tygodniu pojechalem na Melgiewska do sortowni aby odebrac moja wlasnosc. Obsluga nie byla zbyt chetna do wspolpracy ale.. po 3 godzinach buszowania po magazynie i szukania uprzejma pani znalazla moja zgube. Przesylka lezala prawie tydzien czasu w sorowni w Lublinie. Nigdy juz nie zamowie przesylki do domu przez InPost. Co innego paczkomaty - tu jestem w pelni zadowolony za kazdym razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszj Opublikowano 23 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Nigdy juz nie zamowie przesylki do domu przez InPost. Co innego paczkomaty - tu jestem w pelni zadowolony za kazdym razem. Po prostu raz miałeś pecha, bo przecież to jest dokładnie to samo. Jedyna różnica to taka, że kurier odbiera i dostarcza do paczkomatu zamiast od/do domu/firmy. Ja zresztą bardzo często daję kurierowi przesyłki paczkomatowe jak przychodzi po odbiór kurierskich zamiast specjalnie jechać do paczkomatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 23 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Czy jest możliwe, że działanie PP jest uzależnione od regionu kraju. Był czas onegdaj, że PP chciałem wysłać na księżyc bo miałem bardzo podobne opisane tu przypadki. List polecony z ulicy X o numerze 1 na tą samą ulicę tylko do numeru 21 szedł 7 roboczych dni. Od roku coś się stało. Listy wysłane wczoraj dochodzą dziś, paczka wysłana do Monachium doszła w 3 dni. Paczka z serwami z USA doszła w 8 dni - paczka wysłana z prywatnego adresu a nie firmowego. Paczki gabarytowe dostarcza listonosz. Listonosz przychodzi z paczkami w godzinach wczesno-popołudniowych. Na tą chwilę jestem w szoku. Tfu tfu na psa urok obym nie zapeszył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 23 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Ja nie miałem najmniejszego problemu z przesyłką z ebay'a z USA. Przyszła po tygodniu z haczykiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 23 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Do mnie paczka wysłana z Lublina do Lublina szła 7 dni roboczych, odwiedzając Łódz i Warszawę Bo wyslales poczta turystyczna ! Wysylaj normalna 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nitromaniak Opublikowano 23 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Trzeba bylo kupic od Jarka a mi sie zachcialo blyszcacej pokrywy zaworow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszj Opublikowano 24 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Tak w kwestii dostarczania przesyłek to jakiś rok temu znalazłem na amerykańskim Amazonie wahacze do mojego samochodu. Była informacja, że jak zakupię do którejś tam godziny to dostanę w ciągu 48 godzin. Patrzyłem na ten termin z przymrużeniem oka. Zamówiłem te wahacze jakoś wczesnym popołudniem w poniedziałek i miałem je u siebie w środę przed południem. I żeby nie było to wysyłka była rzeczywiście z USA. Przyznam, że do tej pory jestem pod wrażeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 29 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 nie wiem co Ci tu utknęło.......... jak masz wyraźnie napisane ze jest w dostawie docelowej ... i jak tak jest ...to czekasz i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi