utopia Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Dziś po pracy spróbuję zawalczyć z tym tematem ja dziś pracowałem w ruskim systemie 6-cio godzinnym od 6 do 6-ej :crazy: wiec mam nadzieję że kolega już skończył prace........bo czekamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 9 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Doczekaliście się Wrzucam tylko to czego nie było wcześniej i aktualny cennik: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Dzięki :mrgreen: No i oczywiście czekamy na dalszą relację z prac przy FREGACIE :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andych Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Ja jestem ciekaw modelu Albatros 2,5m i Jantar 3m, nie są przedstawione a we wcześniejszym wątku się nie otwierają. Ewentualnie czy jest możliwość Barakudę 3m zamówić z większym kadłubem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Doczekaliście się Wrzucam tylko to czego nie było wcześniej i aktualny cennik Mogłeś dać jeszcze to co się nie wyświetla i czego nie ma Jak zamawiasz model z Modellotu możesz liczyć na jakieś zdjęcia zamawianego zestawu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 9 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Wszystkie pytania proponuję do Modellotu a nie do mnie Ja tylko u nich kupuję, wszystko na telefon EDIT: proponuję spojrzeć na cenę Barakudy i Albatrosa - szok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 W związku z tym, że temat otwarty przez czaja18 ma 2 lata, nie wiem czy są aktualne namiary, dziś próbowałem i się nie dodzwoniłem. Masz aktualne numery tel.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wezyr994 Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Kontakt: Mariusz i Leszek Dakiniewicz Tel. (074) 833 92 35 i 507065496 nadal aktualne dzwoniłem dzisiaj. Najlepiej dzwonić po 16.00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 9 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Dokładnie te numery. Rozmawiać należy z p. Mariuszem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Ok dzięki jutro będę próbował. Pawel_W, jak tam skrzydła do Fregaty? gotowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 9 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 A gdzie tam... Narazie natchnienia brak, z okazji zimy latam przed domem czymś, czym wyrobie się na przestrzeni 50x40m Na nasze lotnisko nie ma nawet jak dojechac, w niedzielę chłopaki próbowali: http://radawiecrc.pl/photogallery.php?photo_id=3853 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Dziś udało mi się dodzwonić , zamówienie trwa ok 3-4 tygodni, model może być "na miarę" czyli co tylko chcę, kadłub wzmocniony lub lżejszy w kolorze białym lub żółtym, skrzydło 2 lub 4 lotki, 2 lub 3 częściowe. Po prostu pełen wypas :mrgreen: a wszystko przy stosunkowo niskiej cenie :devil: Jak zamawiasz model z Modellotu możesz liczyć na jakieś zdjęcia zamawianego zestawu? Możesz, ja właśnie czekam na foty, P. Mariusz sam mi zaproponował fotki na maila :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 10 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 No tak jak mówiłem - wszystko czego chcesz możesz sobie zamówić - jakość nie jest może tak świetna jak ArtHobby, ale naprawdę jest bardzo dobra. Skrzydła nie wymagają malowania ni szlifowania, wszystko gra, no i są gotowe zrobione zawiasy - bezszczelinowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olafd Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Mój kolega odebrał Barakudę. Jak dla mnie za taką kasę to naprawdę super modelik. Skrzydła z wyciętymi klapami i lotkami już z zawiasami, a wyszlifowane tak jak pupcie niemowlęcią. Gdyby nie to, że mam już podobny modelik to z chęcią bym zakupił. Nie wiem jak lata ale wyglądają ładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andych Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Nie wiem jak lata ale wyglądają ładnie. Eeee tam, bez fotem taka wiadomość się nie liczy. :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Nie wiem jak lata ale wyglądają ładnie. Kolega z Gliwic ma Barakude i lata bardzo dobrze . Lata dość wolno i dobrze zachowuje się w termice . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 10 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Pocienione RG-15 w modelach Modellotu zachowuje sie bardzo fajnie, nawet moja 1,5m Panda fajnie chodzi w termice z tym że to model typowo zboczowy i ma mały wznios, co niestety w przypadku termiki jest sporym minusem Fregata ma duży wzniosik, i myślę że będzie OK w tym przypadku, tym bardziej że ma klapy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gałkowski F3J Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Profil RG-15 dobrze się spusuje na mocniejszy wiatr. Ja będę mieć model f3j jeszcze w tym roku z tym właśnie profilem mam nadzieję że sięspisze bardzo dobrze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba r. Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 RG15 jest dość uniwersalnym profilem, jednak troszkę bardziej w kierunku zbocza co nie znaczy, że nie radzi sobie z termiką 8) mam model o rozpiętości 2.5m na RG15 - lata super, makietę ASW-20 3.6m też na RG15 - super, i Acacie II F3F na RG15 z trochę "przytartym" noskiem (taki Marian Maslo zaprojektował) i też rewelacja i w termice i na zboczu, chociaż głównie na zboczu latam, a tu też termika nie śpi :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Witam Panowie wybieram się we czwartek do p. Mariusza z MODELLOT Jeśli jest ktoś zainteresowany informacjami na temat konkretnego modelu lub na jakikolwiek inny temat zwiazany z MODELLOT to prosze o info. Jak będę na miejscu to mogę wypytać. Oczywiście biorę aparat i jak będę mógł to zrobię kilka fotek tego co obecnie stoi u p. Mariusze w hangarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.