Marek_Spy Opublikowano 25 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 A jednak będą latać. Bez tych migów będziemy mieli 46 samolotów i w tym kilka niesprawnych. Wszystkie amie świata padną nam do stóp. Dysponować taką potęgą to aż strach..... No i jak zawsze krytykować to narodowa specjalnosc. Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 25 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 Krótka prawda o Polaku. Polak złapał złotą rybkę. -Polaku masz tylko jedno życzenie które ci spełnię. -Złota rybko sąsiad ma nowego mercedesa. -Chcesz dwa takie mercedesy? - Nie złota rybko. Niech mu się on popsuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 25 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 Przeróbki "autorskie" w obrębie fotelu katapultowanego. Wzmocnienie pierścienia który celowo był wykonywany tak żeby się poddał przy katapultowaniu. Te wzmocnione nie łamały się... Spadochron nie miał jak zadziałać. Krótka prawda o Polaku. Polak złapał złotą rybkę. -Polaku masz tylko jedno życzenie które ci spełnię. -Złota rybko sąsiad ma nowego mercedesa. -Chcesz dwa takie mercedesy? - Nie złota rybko. Niech mu się on popsuje. Smutne... Ale często prawdziwe... Tylko nie wolno się katapultować , polska myśl techniczna i usprawnienia 2 poszło do nieba Nieaktualne. Fotele - jak z fabryki. Bez " usprawnień " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 25 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 Oświadczenie Grety w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejC Opublikowano 25 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 Odchodząc nieco od tematu, bo g... o się na nim znam, ale to dziewczę tzn projekt "GRETA" rośnie na szwedzką wunderwaffe. Na razie tym swoim wzrokiem w locie niechybnie komary zabija, a muchy odstrasza. Ale jak podrośnie i poćwiczy to i taki MIG tez jej nie straszny będzie. Jak sobie Szwecja jeszcze ze trzy takie wychowa to na obronie przeciwlotniczej przyoszczędzi A.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 25 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 Wiesz... Ale chodzi o trend bo teraz modna ekologia i samochody elektryczne dlatego Niemcy budują dwie ogromne elektrownie na węgiel brunatny który odkryli po wyrabaniu swojej puszczy. A kiedy samoloty na prad? Ale takie duże nie nasze. Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 28 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 Zgadzam sie i jako że jesteśmy w NATO trzeba bedzie wymienić. Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali1983 Opublikowano 28 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 Dziś pierwszy mig-29 wzbił się w powietrze z bazy w Mińsku Mazowieckim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 28 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 Mig 29 ma być wycofany a kupujemy za olbrzymie pieniądze tak samo starego F16. Ale złe decyzje to u nas normalność Tak samo jak wycofanie kruga z jego supermobilnością i zasięgiem 50km a zamiana na starszą newę z zasięgiem 25km i właściwie brakiem mobilności. Wiele jest takich dziwnych decyzji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 28 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 Niezłe głupoty wypisujesz. F-16 i Mig-29 to dwie różne bajki. Dzieli je technologiczna przepaść! Agusta A-109, Bell, czy inne śmigłowce oraz samoloty to też konstrukcje "wiekowe", a nadal cenione, czego o Migu napisac nie można. Samolot to nie samochód ! Krug i Newa Co ja Ci mam napisać ? Pijany jesteś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 28 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 Twoje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 28 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 Masz naciesz się: https://www.wzu.pl/pl/oferta/przeciwlotniczy-zestaw-rakietowy-2k11-krug-sa-4 Modernizacja dla "III świata" z mojego miasta! Jeszcze nam tu brakuje miłośnika latającego muzeum mi-24 które swoje lata świetności mają już dawno za sobą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 28 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 Mało wiesz.A to znasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 28 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 Może mało wiem, ale dużo na żywo oglądam i rozmawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 28 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 A odpowiesz na pytanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 28 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 Następny spec od uzbrojenia itp. I krytykujący decyzje. Maxii to o tobie Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 28 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 Jak każdy z nas mam swoje zdanie na ten temat i akurat w tym temacie nie jesteś w stanie go zmienić. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi