Marek_Spy Opublikowano 25 Listopada 2019 Opublikowano 25 Listopada 2019 A jednak będą latać. Bez tych migów będziemy mieli 46 samolotów i w tym kilka niesprawnych. Wszystkie amie świata padną nam do stóp. Dysponować taką potęgą to aż strach..... No i jak zawsze krytykować to narodowa specjalnosc. Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka
maxiiii Opublikowano 25 Listopada 2019 Opublikowano 25 Listopada 2019 Krótka prawda o Polaku. Polak złapał złotą rybkę. -Polaku masz tylko jedno życzenie które ci spełnię. -Złota rybko sąsiad ma nowego mercedesa. -Chcesz dwa takie mercedesy? - Nie złota rybko. Niech mu się on popsuje.
Krzysiek "Viper" Opublikowano 25 Listopada 2019 Opublikowano 25 Listopada 2019 Przeróbki "autorskie" w obrębie fotelu katapultowanego. Wzmocnienie pierścienia który celowo był wykonywany tak żeby się poddał przy katapultowaniu. Te wzmocnione nie łamały się... Spadochron nie miał jak zadziałać. Krótka prawda o Polaku. Polak złapał złotą rybkę. -Polaku masz tylko jedno życzenie które ci spełnię. -Złota rybko sąsiad ma nowego mercedesa. -Chcesz dwa takie mercedesy? - Nie złota rybko. Niech mu się on popsuje. Smutne... Ale często prawdziwe... Tylko nie wolno się katapultować , polska myśl techniczna i usprawnienia 2 poszło do nieba Nieaktualne. Fotele - jak z fabryki. Bez " usprawnień "
AndrzejC Opublikowano 25 Listopada 2019 Opublikowano 25 Listopada 2019 Odchodząc nieco od tematu, bo g... o się na nim znam, ale to dziewczę tzn projekt "GRETA" rośnie na szwedzką wunderwaffe. Na razie tym swoim wzrokiem w locie niechybnie komary zabija, a muchy odstrasza. Ale jak podrośnie i poćwiczy to i taki MIG tez jej nie straszny będzie. Jak sobie Szwecja jeszcze ze trzy takie wychowa to na obronie przeciwlotniczej przyoszczędzi A.C.
Marek_Spy Opublikowano 25 Listopada 2019 Opublikowano 25 Listopada 2019 Wiesz... Ale chodzi o trend bo teraz modna ekologia i samochody elektryczne dlatego Niemcy budują dwie ogromne elektrownie na węgiel brunatny który odkryli po wyrabaniu swojej puszczy. A kiedy samoloty na prad? Ale takie duże nie nasze. Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka
Marek_Spy Opublikowano 28 Listopada 2019 Opublikowano 28 Listopada 2019 Zgadzam sie i jako że jesteśmy w NATO trzeba bedzie wymienić. Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka
ali1983 Opublikowano 28 Listopada 2019 Opublikowano 28 Listopada 2019 Dziś pierwszy mig-29 wzbił się w powietrze z bazy w Mińsku Mazowieckim
maxiiii Opublikowano 28 Listopada 2019 Opublikowano 28 Listopada 2019 Mig 29 ma być wycofany a kupujemy za olbrzymie pieniądze tak samo starego F16. Ale złe decyzje to u nas normalność Tak samo jak wycofanie kruga z jego supermobilnością i zasięgiem 50km a zamiana na starszą newę z zasięgiem 25km i właściwie brakiem mobilności. Wiele jest takich dziwnych decyzji.
a74BACK Opublikowano 28 Listopada 2019 Opublikowano 28 Listopada 2019 Niezłe głupoty wypisujesz. F-16 i Mig-29 to dwie różne bajki. Dzieli je technologiczna przepaść! Agusta A-109, Bell, czy inne śmigłowce oraz samoloty to też konstrukcje "wiekowe", a nadal cenione, czego o Migu napisac nie można. Samolot to nie samochód ! Krug i Newa Co ja Ci mam napisać ? Pijany jesteś ?
a74BACK Opublikowano 28 Listopada 2019 Opublikowano 28 Listopada 2019 Masz naciesz się: https://www.wzu.pl/pl/oferta/przeciwlotniczy-zestaw-rakietowy-2k11-krug-sa-4 Modernizacja dla "III świata" z mojego miasta! Jeszcze nam tu brakuje miłośnika latającego muzeum mi-24 które swoje lata świetności mają już dawno za sobą.
a74BACK Opublikowano 28 Listopada 2019 Opublikowano 28 Listopada 2019 Może mało wiem, ale dużo na żywo oglądam i rozmawiam.
Marek_Spy Opublikowano 28 Listopada 2019 Opublikowano 28 Listopada 2019 Następny spec od uzbrojenia itp. I krytykujący decyzje. Maxii to o tobie Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka
maxiiii Opublikowano 28 Listopada 2019 Opublikowano 28 Listopada 2019 Jak każdy z nas mam swoje zdanie na ten temat i akurat w tym temacie nie jesteś w stanie go zmienić. 1
Rekomendowane odpowiedzi