janegab Opublikowano 16 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 tak w glazejkach latam bcietymi palcami. co to za zimno .....dryndałem do Krynicy do wysoko postawionego / Henryka juz gładzą/ ma być bojkot kondonovirusa juz mają górale dosc i brak kasy ponoc 18 ruszają ale bede wiedział jutro AAAA....juz wiem mam z Krynicy info narty 1 luty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 W dniu 16.01.2021 o 18:52, Ares napisał: Podziwiam Pana zapał , ja w taką pogodę to nawet na dłuższy spacer nie wychodzę nie mówiąc o lataniu.Tylko od wiosny do jesieni. Tak więc pełen szacun z mojej strony,tym bardziej ,że jak loty na zboczu to musi choć trochę wiać co potęguje uczucie zimna. zboczowcy = zboczeńcy pogodowi również Kto spróbuje i załapie bakcyla ten tak ma. Polecam A Janek jest niesamowity w tym co robi. Mógłbym napisać "jak byłem młodszy to też w takich warunkach latałem"...ale Janek jest znacznie starszy ode mnie! Więc jedyne co mi pozostaje to wstydzić się ... i pojechać na latanie jak będzie -5 stopni Niestety wtedy już trzeba latać w rękawiczkach, a tego bardzo nie lubię, bo czucie drążków jest znacznie gorsze i nie da sie poszaleć.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 26 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Takie sobie zimowe latanko... 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 26 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Chętnie zamówiłbym kalendarz lotniczy na sezon 2021 z tym zdjęciem! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 26 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 W końcu udało mi sie spotkać z Jankiem na tym fajnym zboczu. Szkoda że Janek oprócz pięknej kobiety i modeli przywiózł również trochę śniegu Który zakończył nasze piękne latanie ;( 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekGTI Opublikowano 2 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 W dniu 26.01.2021 o 22:23, cZyNo napisał: W końcu udało mi sie spotkać z Jankiem na tym fajnym zboczu. Co to za miejsce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 4 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 zwiemy je Jeziorsko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Wreszcie zielono... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Rysiu był? Nam dziś też łby przewiało i w głowie jest błoga pustka Prawą dziurką wiatr wpadał do głowy, a lewą wylatywał ze wszystkimi głupotami co tam siedzą 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Byłem pewiem ,że bedziesz . Szkoda wiało super..słonecznie ....Ktoś wyrwał słupek z łancuchem przy wjedzie . Nastepnym razem coś przywleke i zamontuje by nie smucić własciciela. Pozdrawiam . Rysiu miał powazny montarz ....nie mógł dojechac . Długo nie zabawiłem pojechałem do Ostrowa na groby bliskich i zawsze spogladam na dawną modelarnie Aroklubu Ostrowskiego ...to pozostało i wspomnienia . zaraz załacze fotke Zgroza to w centrum Ostrowa róg Kaliskiej .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Dawno nie byłem Milininie/ Władysław/ zbierałem kamienie...wycinałem krzaki...zbierałem butelki by na lato było bezpiecznie...z po lataniu nagroda...ale smazyłem sam nalesniki ze szpinakiem ...serem...pomidorami... 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Co tu pisać to widać.... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 14 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 Wiosna... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjs Opublikowano 14 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 W dniu 22.04.2021 o 23:02, janegab napisał: i zawsze spogladam na dawną modelarnie Aroklubu Ostrowskiego ...to pozostało i wspomnienia . zaraz załacze fotke Zgroza to w centrum Ostrowa róg Kaliskiej .... Spojrzałem i pomyślałem - O kurcze, ale okazja, nic tylko przejąć ten obiekt i zrobić tam modelarnię. A tu piszesz, że tam była modelarnia lotnicza... Żal patrzeć. Ale, ale. O tej porze Włodarze miast ogłaszają Budżet Obywatelski, w którym można zgłaszać pomysły mieszkańców na inwestycje małego kalibru. Może by zgłosić potrzebę remontu obiektu i powrotu tam modelarzy??? Spróbować warto. Przynajmniej ktoś pochyli się nad tym i przez chwilę pomyśli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 14 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 prawdopodobnie Ostrów ma już modelarnię w innej miescówce.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 14 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 a i u mnie powiało pieknie...rybki nie pojadłem był tłum ludzi...i samochodów oblezenie czestochowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 22 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 wakacyjne fotki \ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 19 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 dzis super latanko wyjezdzając delikatnie moczyło ale na miejscu OK i wiater prostopadły , byłem u proboszcza otrzymałem prawdziwe opłatki / zadnej opłaty bo te zdzirusy w marketach wołają 19 zł / a i miałem widzenie w kosciele na mszy z Babolem złośliwcem co to nam blokuje i ubliza .podczas latania gdy robiłem fotki ..odwracał ryja.... 4 minuty temu, janegab napisał: dzis super latanko wyjezdzając delikatnie moczyło ale na miejscu OK i wiater prostopadły , byłem u proboszcza otrzymałem prawdziwe opłatki / zadnej opłaty bo te zdzirusy w marketach wołają 19 zł / a i miałem widzenie w kosciele na mszy z Babolem złośliwcem co to nam blokuje i ubliza .podczas latania gdy robiłem fotki ..odwracał ryja....jak latałem sprawdzał wszystkie druciane zapory.../ nie czyn drugiemu tego co tobie niemiłe / potem polazł do kosciała 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi