Bojan Opublikowano 12 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2021 Też nie wierzę bo przecież już tak niewiele brakuje ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweln7 Opublikowano 12 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2021 Witam Ostatnia prosta jest najdłuższą ? Ale już widać metę , kadłub i skrzydła gotowe do malowania kończę osłonę silnika , zostało dokończyć chłodzenie silnika i nitowanie maski pojawiły się kolorki na usprawiedliwienie żółwiego tempa budowy powiem że oprócz RWD kończę KI 61 oraz zacząłem następny model (polski szkolny samolot z okresu miedzy wojennego ) zacząłem od podwozia CDN 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 12 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2021 Cześć Paweł, polski, szkolny z XXlecia z chowanym podwoziem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin71 Opublikowano 12 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2021 Wyżeł! gratulacje!!! Będzie relacja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bojan Opublikowano 12 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2021 może się tak nie rozpraszaj ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweln7 Opublikowano 12 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2021 23 minuty temu, Bojan napisał: może się tak nie rozpraszaj ? nie rozpraszam się nie potrafię ciągnąć jednego projektu szybko się znudzę tym projektem a praca przy modelach minie odpręża i wtedy odpoczywam 5 godzin temu, merlin71 napisał: Wyżeł! gratulacje!!! Będzie relacja? Tak PWS 33 Wyżeł 2,8m rozpiętości 2x Saito FG 30 relacja będzie ale szczątkowa w kolejce czekają PZL M 18 i RWD 25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 12 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2021 Paweł, jesteś wielki. Ja rownolegle DKD 1 i Pilatusa B4 nie mogę skończyć, a Ty tyle i to jakich modeli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 13 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 Czasami ciężko jest skończyć, macie jakiś patent na kończenie modeli? RWD super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 13 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 12 godzin temu, paweln7 napisał: nie potrafię ciągnąć jednego projektu..... Paweł, nie tylko Ty tak masz Godzinę temu, Grifon napisał: macie jakiś patent na kończenie z racji tego że ( od) budowa modeli w skali 1:1 jest praco i czasochłonna a pewne czynnosci monotonne , to jako motywację robię coś co moge skończyć szybko i efekt wydoczny jest od razu np .deske rozdzielczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik.R Opublikowano 13 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 Niebawem też rozpoczynam budowę WYŻŁA ciut mniejszego bo w skali 1:4....Rozmawialiśmy Adam na Bobrownikach....Temu samolotowi poświęciłem przeszło 45 lat życia....he,he,he.Podwozie w twojej wersji bez siłownika chowania ..było zablokowane i tak został oblatany prototyp...Widzę,że robisz je chowane...co nie jest zgodne z prawdą.Ale to tylko takie moje spostrzeżenie....bo TY go budujesz...Rysunki z monografii też nie są do końca poprawne...wyszło wiele lepszych fotek i też swoje rysunki musiałem aktualizować do budowy swojej makiety...Pozdrawiam i powodzeniaw budowie życzę....Kazik.R 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Klos Opublikowano 14 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 12 godzin temu, Kazik.R napisał: Niebawem też rozpoczynam budowę WYŻŁA ciut mniejszego bo w skali 1:4....Rozmawialiśmy Adam na Bobrownikach....Temu samolotowi poświęciłem przeszło 45 lat życia....he,he,he.Podwozie w twojej wersji bez siłownika chowania ..było zablokowane i tak został oblatany prototyp...Widzę,że robisz je chowane...co nie jest zgodne z prawdą.Ale to tylko takie moje spostrzeżenie....bo TY go budujesz...Rysunki z monografii też nie są do końca poprawne...wyszło wiele lepszych fotek i też swoje rysunki musiałem aktualizować do budowy swojej makiety...Pozdrawiam i powodzeniaw budowie życzę....Kazik.R Napisz cos wiecej o tych nowych rysunkach etc. Mamy nadzie, ze zaczniesz watek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweln7 Opublikowano 15 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 Witam My tu gagu gadu a ? Kolorki te same co w małym? CDN 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik.R Opublikowano 16 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 Hej...sorry Paweł pomyliłem imiona...Andrzeju zobaczymy jak będzie.....ja nie produkuję"tartaku",ale mam nadzieję,że kolega mi to zrobi...jak już mieć będę tartak to pomyślę.... Rysunki robiłem w spółce z kolegą...podkładki moje zbiory i fotki...kolega rysował-bo miał odpowiednie oprogramowanie...Do ostatniej fotki z marca na E-bay...upłynęło 45 lat mozolnego poprawiania rysunków......Myślałem o PUBLIKACJI....ale moja praca też ma wartość i nie będę tego publikował komuś w wydawnictwie dla reklamy itp...Ja tego nie potrzebuję!!!!...i nie składam darowizn...Model zbuduję dla własnej przyjemności ...no i latka lecą....Narka.Kazik.R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. paweln7 Opublikowano 22 Września 2021 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 Witam Poskładany do fotki A to dowód że nie potrafię ciągnąc jednego projektu ",zrobiony w między czasie RWD" CDN 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin71 Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 Oooo...! Kurcze! Piękny! Super! Gratulacje! (Oczywiście RWD. Japonczyk tez, ale nie aż tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bojan Opublikowano 23 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 Piękny to jest również samochód na którym stoi model, co to za auto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweln7 Opublikowano 23 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 1 godzinę temu, Bojan napisał: Piękny to jest również samochód na którym stoi model, co to za auto? daimler sovereign xjc 4,2 1977r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bojan Opublikowano 23 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 Piękne auto, pewnie potrzebuje renowacji ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. paweln7 Opublikowano 28 Września 2021 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 Witam "Mały" i "Duży " CDN ' 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 29 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2021 Mały ładniejszy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi