paweln7 Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Witam RWD 25 dalej brak weny za to oblatałem FOKKERA D VIII 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. paweln7 Opublikowano 11 Czerwca 2023 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2023 Witam Wracamy do RWD Pilot do RWD wygląda tak Ja wyglądałem TAK RWD oblatane lata "Bajka " Wiem bez filmu się nie liczy to i jest film teraz trzeba poprawić i dorobić parę pierdół aby model był skończony Pozdrawiam Paweł N 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 11 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2023 Albo pilot ma za dużą kurtkę albo nadwagę Gratki za oblot.Wysłane z mojego SM-M127F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 11 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2023 Paweł, podziwiam Cię. Zaprojektować, zbudować i pozytywnie oblatać taki model. To jest coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweln7 Opublikowano 3 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego Witam Ponieważ po pierwszych lotach "Pilot" zgłaszał że mu marzną "nóżki " ,trzeba zatem spełnić życzenie Pilota i zrobić RWD-akowi "buciki" aby model był skończony. Zrobiłem kopyto zrobiłem gipsowe formy i wy laminowałem buciki ,wstępnie zamocowane wyglądają tak. Trzeba teraz dorobić osłony amortyzatorów i można składać na gotowo. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 3 Lutego Udostępnij Opublikowano 3 Lutego Kapcie wyglądają na wersję zimową. Czy będzie też wersja letnia, bo latem może być w tych pilotowi za ciepło. Wysłane z mojego SM-M127F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweln7 Opublikowano 17 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego W dniu 3.02.2024 o 10:32, wojcio69 napisał: Kapcie wyglądają na wersję zimową. Czy będzie też wersja letnia, bo latem może być w tych pilotowi za ciepło. Jak mu będzie gorąco to nich zdejmie i lata boso? Pomalutku do przodu CDN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 20 Lutego Udostępnij Opublikowano 20 Lutego Jak rozwiązujesz mocowanie osłon do goleni podwozia ? Mam niedokończone kapcie do modelu RWD-21 sprzed kilku lat i chciałbym do tego wrócić. Osłony do zrobienia dość pękate i poległem wtedy przy temacie jak je racjonalnie do goleni zamocować aby pracowały z amortyzacją. ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweln7 Opublikowano 24 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego W dniu 20.02.2024 o 09:20, mirolek napisał: Jak rozwiązujesz mocowanie osłon do goleni podwozia ? Mam niedokończone kapcie do modelu RWD-21 sprzed kilku lat i chciałbym do tego wrócić. Osłony do zrobienia dość pękate i poległem wtedy przy temacie jak je racjonalnie do goleni zamocować aby pracowały z amortyzacją. Witam owiewki koła są dwuczęściowe -owiewka "właściwa " z wy laminowaną osłoną amortyzatora i goleni zamocowana do goleni jest tylko za pomocą śruby mocującej koło. - osłona goleni zamocowana śrubą mocującą goleń do płyty mocującej ,osłona górna została wy laminowana na osłonie dolnej z separacją na swobodne przesuwanie osłon ( nawinąłem cztery warstwy papieru do pieczenia ) osłony goleni wykonane z dwóch warstw rękawa szklanego 40mm . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. paweln7 Opublikowano 16 Marca Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 16 Marca Witam pomalutku do końca 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. paweln7 Opublikowano 17 Marca Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 17 Marca Witam No i koniec ( muszę jeszcze znaleźć karabiny bo dobrze schowałem aby nie zginęły) Teraz trzeba rozejrzeć się za następnym projektem. 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Klos Opublikowano 17 Marca Udostępnij Opublikowano 17 Marca 10 minut temu, paweln7 napisał: ... Teraz trzeba rozejrzeć się za następnym projektem. Na pewno juz cos masz na mysli....? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweln7 Opublikowano 17 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 3 godziny temu, Andrzej Klos napisał: Na pewno juz cos masz na mysli....? Nowy model się zmaterializował to to maleństwo za Zuchem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 17 Marca Udostępnij Opublikowano 17 Marca PWS 26 rodem z Modelpartner? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweln7 Opublikowano 17 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 5 minut temu, robas69 napisał: PWS 26 rodem z Modelpartner Tak 3 m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi