Konrad_P Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Na pewno w najbliższym czasie sprawdzimy miejsce pod względem zawodów "dużych" takich typu ET. Jak się okaże że miejscówka dobra i z miastem się dogadam to będziemy aplikować może za rok do ET. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 11 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Może być troche nieregulaminowa. Ale inne nie są lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Popatrzymy i się zastanowimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 12 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 No i z planowanych zawodów Pucharu Świata lub ET na zboczu została tylko Walia i jeśli będą, to zawody przeniesione (Słowenia, może Austria i Dania) ? Pożyjemy zobaczymy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 12 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Zgodnie z przewidywaniami, na zboczach pojawiają sie nowiutkie Freestylery 6, które koledzy poskładali jak należy i do tego w dwa - trzy dni A do tego latają jak należy ? Wreszcie mogłem polatać modelem w słabszych / granicznych warunkach, bo do tej pory albo nie wiało wcale albo wiało znacznie mocniej. Było to bardzo miłe popołudnie po pracy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 12 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Nie wiem czy zauważyliście, ale kolega jest tak zadowolony swoim pierwszym lotem nowym FS6, po którym tak sie szeroko uśmiechał, że aż widać mu szóstki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 13 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Dziś momentami nosiło. I z przodu i z tyłu i lewej i z prawej I tak po prawdzie nie chciałem wysoko latać Pierwszy lot niezbędny do wytrymowania mojego zabawnego modelu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Stary ale jary ten model. Z 20m dałeś radę, nieźle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 14 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Jak jest dobre powietrze to wszystko lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 14 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Jeszcze jakieś wspominki z przedwczoraj. Urokliwa gra świateł - wręcz bajkowa IMG_7933.MOV 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Pikne,jeszcze brakuje tęczy?. 4 godziny temu, cZyNo napisał: Jeszcze jakieś wspominki z przedwczoraj. Urokliwa gra świateł - wręcz bajkowa IMG_7933.MOV 24 MB · 8 pobrań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 14 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 tęcze sie domaluje Dziś...jak wyszedłem z biura coś tam załatwić, zobaczyłem piękne chmury, których nie mogłem tak po porostu pominąć. No i było trochę zabawy ? czy to latanie DLG czy czymś większym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 15 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Noo...jutro nowe Freestylery numer sześć będą latały to tu to tam - czyli po całej Polsce Uważajcie na głowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zipp Opublikowano 16 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 5 godzin temu, cZyNo napisał: Noo...jutro nowe Freestylery numer sześć będą latały to tu to tam - czyli po całej Polsce Uważajcie na głowy Poproszę o wideo, jeśli będzie taka możliwość. Wspominki z wtorku piękne ale strasznie krótkie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 16 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 Ano zobaczymy czy piloci uczą modele czy li odwrotnie ...myslę , ze muszą miec " respekt " przed krajowymi.. A i rybkę już podają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 16 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 A to sie zobaczy kto kogo będzie uczyć. Modele nowe, więc niby nic nie wiadomo. Ale jakieś przypuszczenia można mieć Krajowy "respekt" zagościł w górnej części kraju, to daleko, więc pewnie dla nich ten strach przed odległym jest nieistotny Ja dla odmiany będę całkiem w dolnej części, zażywał uciech dla podniebienia i ciała ? nie zawracając sobie głowy lataniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 16 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 49 minut temu, janegab napisał: Marcin dziś pokazał klasę Fryckowi....latał jak błyskawica ...dopisali koledzy.-..pogoda.-..wiaterek ...a ja wszystkim załatwiłem wjazd do narodowego parku ale musiałem wycałować z ".jezyczkiem " włascicielkę ..było warto. bo była...bez szczęki i zebów...jak na fotce....kto nie przybył niech załuje...a w nagrodę MINTUS... 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 W dniu 16.05.2020 o 17:25, janegab napisał: Marcin dziś pokazał klasę Fryckowi....latał jak błyskawica w barwach Jurka ...dopisali koledzy.-..pogoda.-..wiaterek ...a ja wszystkim załatwiłem wjazd do narodowego parku ale musiałem wycałować z ".jezyczkiem " włascicielkę ..było warto. bo była...bez szczęki i zebów...jak na fotce....kto nie przybył niech załuje...a w nagrodę MINTUS... [![014.jpg](https://i.postimg.cc/xdQqjSbD/014.jpg)](https://postimg.cc/dhWJnpB4) i ciag dalszy zabawy ale na głodniaka bo za rybka TŁUM ludzi... [![014.jpg](https://i.postimg.cc/xdQqjSbD/014.jpg)](https://postimg.cc/dhWJnpB4) 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GWFC Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Dzisiaj byłem sam w kwarantannie na zboczu. Nikt nie wierzył, że można latać, ponieważ prognozy były złe ... Przynajmniej miałem dużo czasu na trening. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 17 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 W dniu 16.05.2020 o 17:25, janegab napisał: a ja wszystkim załatwiłem wjazd do narodowego parku ale musiałem wycałować z ".jezyczkiem " włascicielkę ..było warto. bo była...bez szczęki i zebów. zazdroszczę buziaka! a Marcinowi szybkiego latania 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi