Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bardziej skrzydła - różnicowość klap i lotek i chyba ciupkę za duży SF. Ale to wyjdzie pewnie znowu na zawodach :)

Chociaż dziś już przyjemniej sie krążyło.

Opublikowano
8 minut temu, cZyNo napisał:

oj - u mnie miała :) nie pamiętasz jak czasami przepadała w zakręcie znienacka? :)

To nie korek tylko standardowe problemy w 3 ćwiartce. Tak przepada czasami większość modeli. Ostatnio nawet Jarkowi w tej 3 ćwiartce przy wietrze przepadało Vertigo. Ja ma na okrągło z tym problem, jak tylko mam ogon do wiatru i kombinuję,:) to model przepada. 

Opublikowano
30 minut temu, janegab napisał:

Bardzo  odchylony  ...polnocny...

Widać po falach. Kiepska odchyłka na to zbocze. Robiąca brzydkie psikusy.

Opublikowano

psikus  był taki ,ze  za  blisko  wyladowalem  krawedzi  ..wiatr  poderwal  model  ,ktory  zsunąl  sie  ze  zbocza  chwycił  wiatr  zrobił  polokrag i  koncowka  skrzydła  wbil  sie  w    zbocze      ..sa  cuda.  Potem  polazlem w  prawo  pod  wawoz  tam  jest  zakole    był  wiatr  prawie  prostopadły    bardzo  fajnie  się  latało      w  niedziele       powtorka....  

227.jpg

• Dzięki 1
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.