TommyTom Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 czyżby zaciągnięty pływający SW w zakręcie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 18 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 bardziej skrzydła - różnicowość klap i lotek i chyba ciupkę za duży SF. Ale to wyjdzie pewnie znowu na zawodach Chociaż dziś już przyjemniej sie krążyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 8 minut temu, cZyNo napisał: oj - u mnie miała nie pamiętasz jak czasami przepadała w zakręcie znienacka? To nie korek tylko standardowe problemy w 3 ćwiartce. Tak przepada czasami większość modeli. Ostatnio nawet Jarkowi w tej 3 ćwiartce przy wietrze przepadało Vertigo. Ja ma na okrągło z tym problem, jak tylko mam ogon do wiatru i kombinuję, to model przepada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 18 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 a gdzie jest pierwsza ćwiartka? A co gdy nie wieje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Teraz, cZyNo napisał: A co gdy nie wieje? To o dziwo nie ma problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 18 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 no. a u mnie bywa {Pilnuje sie - ale to troche niekomfortowe. Model ma latać jak ja chce, a nie jak mu sie wymarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommyTom Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 To trzymaj prędkość w zakręcie. Ups, koledze z F3F to bez sensu taka ‚porada’ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 18 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 ba..na wysokości 5-15m nie jest to takie proste z tym modelem. Ale intrygujące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 19 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 Jak to świat w kilkanaście godzin może sie zmienić Jak i model i jego waga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 19 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 No i chłopaki z różnych krajów i stron Polski polatali i pojechali do domów. Jest czego im zazdrościć A nam naszego klifiku IMG_9247.MOV 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 19 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 No, jest moc w tym klifie ?? IMG_4885.MOV 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 20 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 spacer dzika plazą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 20 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 5 minut temu, janegab napisał: spacer dzika plazą... Tylko golasów brak... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 20 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Bardzo odchylony ...polnocny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 20 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 30 minut temu, janegab napisał: Bardzo odchylony ...polnocny... Widać po falach. Kiepska odchyłka na to zbocze. Robiąca brzydkie psikusy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 21 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 psikus był taki ,ze za blisko wyladowalem krawedzi ..wiatr poderwal model ,ktory zsunąl sie ze zbocza chwycił wiatr zrobił polokrag i koncowka skrzydła wbil sie w zbocze ..sa cuda. Potem polazlem w prawo pod wawoz tam jest zakole był wiatr prawie prostopadły bardzo fajnie się latało w niedziele powtorka.... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 21 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 No niedziele może być fajna. Z przeciwpołożną odchyłką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 22 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 popadywało...... tego dymało południowo...fanie... był spacer dziką plażą ....do skretu...poltałem 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 23 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 Pieknie, pięknie. Zastanawiałem sie ile tego deszczu będzie Ja niestety znów miałem nielotny weekend. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariusz Dudzik Opublikowano 23 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 Chyba się starzejesz ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi