cZyNo Opublikowano 16 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2020 51 minut temu, GWFC napisał: Wczoraj na zboczu ? ... była mgła
GWFC Opublikowano 17 Grudnia 2020 Opublikowano 17 Grudnia 2020 Cytat ... była mgła I było zimnooooooooo ?
TommyTom Opublikowano 17 Grudnia 2020 Opublikowano 17 Grudnia 2020 Jurek, wrzuć na PW pinezkę tej miejscówki, pls i czy da się dojechać bez 4x4?
cZyNo Opublikowano 17 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2020 droga prawie asfaltowa i prawie do samego końca
Konrad_P Opublikowano 17 Grudnia 2020 Opublikowano 17 Grudnia 2020 A to nie tam gdzieście ostatnio latali? Czy da się dojechać takim jak mój samochód?
cZyNo Opublikowano 19 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2020 Na forum wojny (w chwili wolnej będę musiał się podpiąć pod jakąś ), a ja oddałem się znów przez chwile przyjemności latania. Po wstępnych zmianach model lata słodziutko jak nigdy mu się to nie zarzało, wiec cieszyłem się lotem jak i pięknym przebłyskiem jesiennej zimy Latanie przed samym nosem jednak jest niesamowicie przyjemne i pobudzające I jest lepsze niż cokolwiek innego. 2
cZyNo Opublikowano 21 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2020 hmm...latając tego nie zauważyłem, ale na filmiku miałem wrażenie że model jest źle wytrymowany. No i musiałem to sprawdzić w czasie testów momentami było ostrzej niż na filmiku. No i mogłem momentami bać sie o siebie i o model. Następne loty zboczowe zdecydowanie po świętach lub po nowym roku ?
cZyNo Opublikowano 22 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2020 znalazłem coś - jak nasz klif potrafi zassać model gdy latasz nad krawędzią. Na szczęście wiatr był słaby, model leciał dość wolno i wyjątkowo wysoko. Jak mocniej wieje, to twardziele latają niżej nad krawędzią i szybciej. Czasu na reakcje czasami jest za mało ? Ale adrenalina jest duża Miałem jeszcze kilka lepszych "momentów" gdzie prawie potrzebowałem pampersa, ale wtedy już aku w kamerze był rozładowany untitled.mp4
GWFC Opublikowano 23 Grudnia 2020 Opublikowano 23 Grudnia 2020 Trenujesz na Mechelinki? Tam takie warunki bywają. ?
cZyNo Opublikowano 24 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2020 Mechelinki w porównaniu z naszym klifem to przedszkolne zbocze (jeśli chodzi o latanie zawodnicze oczywiście - bo w kontekscie estetycznym jest tam śliczne latanie). Jedynie znacznie gorzej się tam ląduje.. Ale niestety chyba już tam praktycznie nie da się latać (nie mówiąc o lądowaniu) i najprawdopodobniej nie będzie tam już zawodów WESOŁYCH ŚWIĄT DAL TYCH CO LATAJĄ, BUDUJĄ, MARUDZĄ - I DLA ICH ŻON I KOBIET - ŻE IM NA TE GŁUPOTY POZWALAJĄ !!!!!! ?????????????????????????????????????????? 1
GWFC Opublikowano 24 Grudnia 2020 Opublikowano 24 Grudnia 2020 Zdrowych i Pogodnych Świąt Bożego Narodzenia i Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku 2021. 1
cZyNo Opublikowano 29 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2020 Następne spotkanie z wiatrem dopiero za rok To nie był najszybszy lot tego dnia. Ale kamera jakoś dziwacznie sie zachowuje i nagrywa tylko troche 1
Dariusz Dudzik Opublikowano 31 Grudnia 2020 Opublikowano 31 Grudnia 2020 Wszystkim latającym i nielotom wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2021. 1
janegab Opublikowano 1 Stycznia 2021 Opublikowano 1 Stycznia 2021 https://vod.tvp.pl/video/nowy-rok,wladyslaw-gomulka-sklada-zyczenia-na-nowy-1964-rok-w-kc-pzpr-196364-r,32680650 1
cZyNo Opublikowano 6 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2021 dziś z nudów, zrobiłem to do czego nie chciało mi sie zrobić od dawna. Z dwóch części zrobiłem jeden kadłub Na zdjęciu poniżej - rura wewnętrzna czeka na spenetrowanie drugiej części jak ja nie lubie naprawiać modeli
Rekomendowane odpowiedzi