GWFC Opublikowano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Wczoraj na zboczu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 16 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 51 minut temu, GWFC napisał: Wczoraj na zboczu ? ... była mgła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GWFC Opublikowano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 Cytat ... była mgła I było zimnooooooooo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 17 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 Ups.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommyTom Opublikowano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 Jurek, wrzuć na PW pinezkę tej miejscówki, pls i czy da się dojechać bez 4x4? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 17 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 droga prawie asfaltowa i prawie do samego końca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 A to nie tam gdzieście ostatnio latali? Czy da się dojechać takim jak mój samochód? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 18 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 takim też sie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 19 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 Na forum wojny (w chwili wolnej będę musiał się podpiąć pod jakąś ), a ja oddałem się znów przez chwile przyjemności latania. Po wstępnych zmianach model lata słodziutko jak nigdy mu się to nie zarzało, wiec cieszyłem się lotem jak i pięknym przebłyskiem jesiennej zimy Latanie przed samym nosem jednak jest niesamowicie przyjemne i pobudzające I jest lepsze niż cokolwiek innego. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 21 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 hmm...latając tego nie zauważyłem, ale na filmiku miałem wrażenie że model jest źle wytrymowany. No i musiałem to sprawdzić w czasie testów momentami było ostrzej niż na filmiku. No i mogłem momentami bać sie o siebie i o model. Następne loty zboczowe zdecydowanie po świętach lub po nowym roku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 22 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 znalazłem coś - jak nasz klif potrafi zassać model gdy latasz nad krawędzią. Na szczęście wiatr był słaby, model leciał dość wolno i wyjątkowo wysoko. Jak mocniej wieje, to twardziele latają niżej nad krawędzią i szybciej. Czasu na reakcje czasami jest za mało ? Ale adrenalina jest duża Miałem jeszcze kilka lepszych "momentów" gdzie prawie potrzebowałem pampersa, ale wtedy już aku w kamerze był rozładowany untitled.mp4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GWFC Opublikowano 23 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 Trenujesz na Mechelinki? Tam takie warunki bywają. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 24 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 Mechelinki w porównaniu z naszym klifem to przedszkolne zbocze (jeśli chodzi o latanie zawodnicze oczywiście - bo w kontekscie estetycznym jest tam śliczne latanie). Jedynie znacznie gorzej się tam ląduje.. Ale niestety chyba już tam praktycznie nie da się latać (nie mówiąc o lądowaniu) i najprawdopodobniej nie będzie tam już zawodów WESOŁYCH ŚWIĄT DAL TYCH CO LATAJĄ, BUDUJĄ, MARUDZĄ - I DLA ICH ŻON I KOBIET - ŻE IM NA TE GŁUPOTY POZWALAJĄ !!!!!! ?????????????????????????????????????????? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GWFC Opublikowano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 Zdrowych i Pogodnych Świąt Bożego Narodzenia i Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku 2021. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 WESOLYCH SWIĄT.. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 29 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Następne spotkanie z wiatrem dopiero za rok To nie był najszybszy lot tego dnia. Ale kamera jakoś dziwacznie sie zachowuje i nagrywa tylko troche 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariusz Dudzik Opublikowano 31 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 Wszystkim latającym i nielotom wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2021. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 1 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 1 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 https://vod.tvp.pl/video/nowy-rok,wladyslaw-gomulka-sklada-zyczenia-na-nowy-1964-rok-w-kc-pzpr-196364-r,32680650 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 6 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 dziś z nudów, zrobiłem to do czego nie chciało mi sie zrobić od dawna. Z dwóch części zrobiłem jeden kadłub Na zdjęciu poniżej - rura wewnętrzna czeka na spenetrowanie drugiej części jak ja nie lubie naprawiać modeli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi