zipp Opublikowano 5 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Dziś byłem polatać pierwszy raz od prawie trzech miesięcy. Co prawda latania było może 5min (wyskoczyła awaria sprzętu, na szczęście model nie ucierpiał) ale i tak trudno ukryć radość z oderwania się od ziemi. Oby warunki pogodowe pozwoliły powtórzyć tę przyjemność w najbliższym czasie Czego wszystkim życzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latacz Opublikowano 5 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 ja miałem 3miesieczna przerwę jesienna -dużo pracy -ale w lutym latałem 3x. może weekend nie będzie padać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr28 Opublikowano 5 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Gratuluję lotu.Niestety u mnie podobnie i w ten weekend nic się w tym temacie nie zmieni.Obiecałem sobie przyszły weekend-oby pogoda była łaskawa? Dzięki za życzenia lotnej pogody. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-a Opublikowano 5 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 U mnie od miesiaca taka pogoda, ze nawet jakbym mial psa, to nie mialbym sumienia go wypuscic na dwor...Do tego co weekend nowy huragan. W sobote wyjatkowo ma nie padac, tylko czy da sie wejsc na lotnisko..? Generalnie w zimie cos tam latam jak sie da. ps: dwa modele do oblatania czekaja - przynajmniej jak na razie cale? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 5 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Meh... Od listopada tylko w jeden weekend nie byłem na lotnisku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zipp Opublikowano 5 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 21 minut temu, Patryk Sokol napisał: Meh... z jednej strony można zazdrościć, z drugiej to nie rozumiesz o czym tu napisałem. To jak zapalenie pierwszego papierosa w tydzień/miesiąc po rzuceniu palenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Jesień - zima zaliczyłem tylko cztery loty, też mam małego styro na ten sezon, nawet narty mam do niego, które użyłem dwa lata temu (wstrzeliłem się w śnieżny łikend). Ze względu na to, że lotnisko modelarskie mamy głęboko w polu, to dojazd w tym okresie też jest utrudniony... Aby do wiosny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi