flyszman Opublikowano 22 Marca Opublikowano 22 Marca ...pozdrawiam...U Was też się extra wymiata na waszych preriach 👍
klangner Opublikowano 24 Kwietnia Opublikowano 24 Kwietnia Czy ktoś mógłby powiedzieć jakie wychylenia ma ustawione w Respect-cie? Coś na początek by model reagował na stery, ale nie był zbyt nerwowy.
flyszman Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia Cześć, generalnie wszystko doświadczalnie a jeszcze lepiej kontakt z producentem Leszkiem (on chętnie pomaga). Punkt wyjścia to chyba taki jak poniżej, choć parametry usterzenia do tej V-ki powinny i u mnie były zdecydowanie mniejsze : - ustawienie modelu - pomiar lotki i klap mierzony na połączeniu pomiędzy nimi lotka góra 15mm dół 5mm klapa góra 7mm dół 2mm usterzenie góra 6mm dół 5mm butterfly klapa max. około 70 stopni reszta doświadczalnie lotka góra 10mm motylek dół 3mm Choć przyznam, że ja skopiowałem ustawienia z Relax'a WIst-Model z delikatnymi modyfikacjami i na tych najlepiej mi się latało również Respectem (patrz poniżej): 1
Rekomendowane odpowiedzi