Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Francka Opublikowano 12 Czerwca 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 Piknik odbędzie się 13-14 czerwiec . Wydaje mi się , że bardzo fajne miejsce na piknik modelarski. Komu się nudzi niech staruje. Ekipa MKS "Gwarek" już na miejscu . Życzę fajnej pogody i wiele lotów 3 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpazo Opublikowano 12 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 Oj od rana będzie się działo. ekipy już trenują a ja muszę ostatnią posługę oddać koledze i w drogę. Moje 3 ptaszki już spakowane i mam nadzieję ze nie będą najgorzej się prezentować nawet Marian w Ventusię się ogolił. Władek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryszard_I Opublikowano 12 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 elpazo dawaj foty swoich ptaszków ale nie wszystkich tylko tych trzech spakowanych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 12 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 Jaka pogodę przewiduje lokalna stacja meteo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpazo Opublikowano 12 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 Pogoda murowana taką sekator zamówił A Rafał jak coś robi to mu wychodzi ma dużo pracy z modelami do wykonania i nie ma mowy o jakiś zmianach pogody . Poza tym nasi goście dali na tacę w tej sprawie. Rysio przykro nam że zagonili Cię do pracy te śmundaki tyle was w domu trzymali a na fajny zlot do pracy zagonili trzymaj się damy Ci znać i dobrą relację. Władek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 12 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 No to czekamy na jakąś foto/video relację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 12 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 Rafał piknik jutro , ale holownik już przygotowali ??? VID-20200612-WA0007.mp4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viader Opublikowano 12 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 Po dzisiejszej przejażdżce Promykiem Ryśka stwierdzam, że trzeba odstawić te nasze f3f-owe zabawki i wziąć się za prawdziwe modele. ? 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 TV była nawet 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FockeWulf Opublikowano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 Co prawda w charakterze widza, ale następnym razem mam nadzieję, że jako uczestnik. Świetne miejsce, atmosfera i pogoda. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 To żeby nie powtarzać ujęć to ode mnie tylko 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. silesia_system Opublikowano 18 Czerwca 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 Witajcie! Minęło kilka dni od powrotu z tego wspaniałego wypadu i trzeba by to jakoś podsumować. Wielkie podziękowania należą się dla całej ekipy z modelarni w Jeżowie Sudeckim za gościnę oraz organizację tego spotkania. Wizyta w izbie pamięci góry szybowcowej oraz ich modelarni zrobiła na nas ogromne wrażenie a przedstawienie historii tego wspaniałego miejsca pokazało jak wielka w nich pasja i przywiązanie do tego miejsca. Szkoda tylko że tak piękny hangar na szczycie popada w ruinę, może nie sam budynek ale jego wnętrza. Trzymamy kciuki by udało się zdobyć modelarzom choć część powierzchni w tym kultowym dla szybownictwa obiekcie. Mamy nadzieję że te kilka makiet szybowców które z nami pojechały natchną miejscowych na latanie modelami w skali. Pogoda dopisała znaczna część stałej ekipy spotykającej się od kilkunastu lat na Żarze również. Jestem przekonany że impreza ta wpadnie do naszego stałego kalendarza spotkań! 1 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DjTommi Opublikowano 18 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 Telewizja była (udało się nawet załapać), ekipa była, pogoda była, miejscówka była. Co tu dużo mówić - wszystko się udało i było super Do zobaczenia za rok 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viader Opublikowano 18 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 Chłopaki wszystko super, ale zabrakło mi Was na wieczorku integracyjnym w sobotę! A było zacnie ? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi