wojcio69 Opublikowano 7 Maja Opublikowano 7 Maja Osobiście latam na tych https://rc-team.pl/akumulatory-li-po/146311-gens-ace-akumulator-lipo-tattu-funfly-1300mah-111v-100c-3s1p-6928493301975-030283.html Spokojnie mieszczą się w kadłubie i wywazają model. 1
dariuszj Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu W dniu 16.06.2020 o 12:03, Patryk Sokol napisał: 6. Profile do stateczników Będzie może na dniach, może za pół miesiąca I tak pół miesiąca przekształciło się już w pół dekady Nie żebym był jakiś bardzo niecierpliwy. Zamierzam dorobić usterzenie do posiadanego płata/kadłuba i tak tylko trochę się przypominam
Patryk Sokol Opublikowano 2 godziny temu Autor Opublikowano 2 godziny temu Teraz, dariuszj napisał: I tak pół miesiąca przekształciło się już w pół dekady Nie żebym był jakiś bardzo niecierpliwy. Zamierzam dorobić usterzenie do posiadanego płata/kadłuba i tak tylko trochę się przypominam Dżiżas, czas szybko coś leci... Generalnie, uchylając rąbka tajemnicy, zapał mi uciekł, bo rozbiłem swojego Jantara... Schodziłem na butterfly'u z obleśnie mocnej termiki i wszysko było OK, aż nie wyłączyłem butterfly'a. Wtedy Jantar walnął się w spiralę z której wyjść mi się nie udało. Powód? Serwo na lotce się spaliło i zablakowało w górnym wychyleniu (i uprzedzając pytanie - nie blokowało się mechanicznie). Ale co racja to racja, część teoretyczną trzeba skończyć. Postaram się to ogarnąć w tym miesiącu. 1
Rekomendowane odpowiedzi