samolocik Opublikowano 9 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 Trzeba zwieźć drewno do domu na ciężkie czasy. Tj. balsę i sklejkę na długie jesienno-zimowe wieczory i deszczową pogodę. Jakiś konkursik na budowę z wynikami na wiosnę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrb Opublikowano 9 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 Na dzień dzisiejszy mamy zapisy na zawody w Płocku, które nie są odwołane a w grudniu Bierutów więc jest jeszcze szansa na polatanie. Jeśli chodzi o konkurs jestem za. Może to zmotywuje mnie do budowy nowego modelu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FockeWulf Opublikowano 9 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 A gdzie jest napisane, że nie wolno latać na świeżym powietrzu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 9 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 Chyba już o tym pisałem wcześniej. Zawody są podciągnięte pod wydarzenie kulturalne, więc zgodnie z wytycznymi dla strefy czerwonej wydarzenia kulturalne nie mogą się odbywać. Gdyby to były zawody sportowe to bez udziału publiczności mogłyby się odbyć. https://www.medonet.pl/koronawirus-pytania-i-odpowiedzi,jakie-obostrzenia-obowiazuja-w-strefach-zoltych-i-czerwonych---wyjasniamy-,artykul,94392088.html [Edytowano to zdanie] Mając licencję FAI/AP uprawiam sport latając modelem F3K spełniającym wymogi jednej z klas, więc podążając za przepisami na łące mogę to robić bez maseczki. Taki dodatek do licencji... ESA/ACES nie są wymienione w spisie FAI ale jak najbardziej są zawodami sportowymi z regulaminem, sędziami, pucharami i klasyfikacją międzynarodową dostępną w bazie "CORE", więc można je rozgrywać bez publiczności oraz zapobiegawczo w maseczkach na czas lotu. Jakie obostrzenia będą obowiązywać w czerwonych strefach od 10 października? zakaz organizowania kongresów i targów – zarówno w przestrzeni zamkniętej, jak i otwartej zakaz organizowania wydarzeń sportowych z udziałem publiczności na stadionach, boiskach, stadninach, torach wyścigowych, basenach i siłowniach zakaz organizowania wydarzeń kulturalnych, zarówno w zamkniętych, jak i otwartych obiektach sportowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 12 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 dla tych co nie pamiętają, że kiedyś już tak było ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz Nowak (W) Opublikowano 12 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 ciemne okulary byly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi