FLY HOBBY Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Witajcie. Poszukuje małej lekkiej kamerki z własnym zasilaniem na pokład mojego modelu extra 330 która będzie w stanie nagrywać filmiki w dobrej jakości:) Co na chwilę obecną polecacie? Dodam że interesuje mnie kamerka wielkości i wadze zbliżonej do słynnej 808#16 lub maksymalnie mobiusa. Po dłuższej przerwie nie bardzo się orientuje w tym temacie i nie wiem na jaką jakość można maksymalnie uzyskać przy zachowaniu niskiej wagi takiego sprzętu:) Będę wdzięczny za wszelką pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Runcam 5, Runcam Split ewentualnie Hybrid (nie pamiętam co jest obecnie na topie), Caddx Tarsier , Hero Session 5, Foxeer Box, Mobius V2, Firefly 6s. Wszystko inne raczej drogie lub "duże". EDIT: jak ma mieć właśne zasilanie to tylko Runcam 5, Foxeer Box. Mobius, FireFly - te 2 pozostałe to płytki "dronowe" które trzeba podłączyć do zasilania zewnętrznego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Poszukuje małej lekkiej kamerki z własnym zasilaniem na pokład mojego modelu extra 330 która będzie w stanie nagrywać filmiki w dobrej jakości:) Ale rozumiem ze,tylko do nagrywania na kartę, nie FPV. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FLY HOBBY Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Dziękuję za odpowiedzi. Tak kamerka ma służyć tylko do nagrywania na kartę sd. Pooglądam sobie na spokojnie te kamerki o których pisze kolega japin:) Między czasie czekam jeszcze na jakieś propozycje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz D. Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Może coś takiego? Pozwala nagrywać o czym piszę we wskazanym wątku i oglądać przez gogle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Wciąż nieśmiertelny Mobius i to ten pierwszy. Mobius 2 Mobius Maxi i Mini Mobius ma coś dużo skarg chociaż stabilizacja obrazu w 1080p kusi. Teraz w większości są cięższe kamerki bo maja wi-fi i stabilizację obrazu. Była kiedyś Onepaa X2000 miała odczepiany moduł wifi, ale juz jej nie robią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Zupełnie przypadkiem sprzedaję na OLX ale nie narzucam się. Poszukaj Sony AZ1 - opływowy kształt, stabilizacja, nieźle nagrywa. Kwestia wymiarów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Pomyliłem się i podałem Firefly 6S a miało być Q6: na aliexpress jest do dostania za ok 200zl (z wysyłką) https://pl.aliexpress.com/item/4000358389516.html 16 godzin temu, Tomasz D. napisał: Może coś takiego? Pozwala nagrywać o czym piszę we wskazanym wątku i oglądać przez gogle. Ale jakość nagrań nie powala... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FLY HOBBY Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Bardzo mi się podoba firefly Q6 . Na pierwszy rzut oka ma dość fajne parametry i 42,5g wagi to chyba nie jest zły wynik? Jak będę miał dłuższą chwilę to przeanalizuje wszystkie modele które wymieniliście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi